... všetko o BMW ...
marcas1706 napísal:No rebuss veľmi pekné autičko aj ja by som bral takéStrašne veľa šťastných km a bez nehôd a porúch !!!!
Chcem sa len jednú vec opýtať ,keď si si robil tie cúvacie senzory bolo to ťažké si to montovať vlastnými silami ?? Chcel by som to aj takto poriešiť ,že si to spravím sám !!
rebuss napísal:
no myslel som si ze to bude tahsie pravdu povediac ... ja som si kupil take ze mas bezdrotovy prenos medzi skrinkov vzadu do ktorej sa namontuju senzory a medzi displayom ktory mas vpredu... nedomyslene je ze ten display tak ci tak musis zapojit niekde na zdroj a s tym som sa sral asi najviac... inac celkom som to mal za 4 hodinky teraz ked uz viem ako na to tak by som to mal za 2
marcas1706 napísal:
heej..no takže vzadu si vlastne iba vyvŕtal diery a uložil do nich tie senzory a v predu si zapojil ten display ?? Kupoval si si tie senzory cez net ??
rebuss napísal:
hej vyvrtal diery dal senzory zapojil ich do tej krabicky, krabicku zapojil do svetla na spiatocku a v predu extra zapojil ten display ... ja mam tieto http://www.gsmalarm.sk/parkovaci-asiste ... 54760.html
foxik666 napísal:podla mna stare MLko uplne oničom , nove otrošku lepsie ale jazdne vlastnosti tiež nič moc ..stara X5 tiez oničom a v novej som sa nevozil...takze tie SUV si myslim ze nejsu nejake uzasne ..a e60 pekna
FOXXX napísal:cawikkk janci ............ blahozelam ti k krasnej E60 brasko mi spomynal ze si si kupil ale netusil som ze to bude taka krasavica pekne pekne a tie kolesa jedna basen.......... 18" ? ci? ......... mas to ,co je mojim tajnym snom
rebuss napísal:
Caves FOXX :) tipujem ze si michalov brat :) hej kolesa su 18" chcel som najprv styling 128 ale su strasne drahe ak tak neskor :) tesim sa na nejake zrazy istotne sa stretneme.
FOXXX napísal:
dobre si uhadolhej hej miso je moj brasko tak mam info hned s prvej ruky :) jasnacka stretneme dufam :) rad by som si pozrel tvojho tatosa .............
marcas1706 napísal:
A na mňa nezabúdajte pridám sa k Vám a pôjdeme ako traja králi ..![]()
FOXXX napísal:
jasnacka neboj :) len skoda ze niesom cierny vies ja tam budem ako biela ovca medzi ciernymi