Jelikož jsem se už dokopal k tomu, aby jsem si vytvořil login i zde a nejen na BMW klubu a E46 klubu, tak si přidám i svoje auto sem do klubovek (snad nebude někdo moc proti

). Auto mám od dubna, předchozí E36 325 TDS muselo do světa, jelikož to prostě už chtělo obměnit. Jedná se o BMW 323Ci se Steptronicem z roku 1999. Auto jsem koupil za velice výhodných podmínek, proto jsem nechtěl věřit deklarovanýmu stavu, ale jaké bylo mé překvapení, když za super cenu jsem dostal auto stavem téměř nové, se všema klíčy, poctivě vyplňovanou serviskou a dokonce se všema fakutrama, co se na autě kdy dělalo. Jsem druhý majitel v ČR, třetí celkově (auto původem z D).
Z výrobní linky vyjelo auto na 16" kolech, která mám momentálně na zimu, letní 17" bych rád teď přes zimu prodal a pořídil si nějaké origo 17" BMW (rád bych styling 44), tak uvidíme, jaké budu mít štěstí.
Výbavou je auto docela socka, takže to má úplně vše, co jsem si dal za úkol v autě mít - el. okna vepředu, vzadu, tempomat, LED zadní světla, dešťový senzor, samozatmavovací zrcátko, ABS, ASC, PDC, přední mlhovky, automatická klima, el. sedačky s pamětí, origo radio na kazety Business(momentálně už vyměněno za origo na CD) + repro z lepší řady, takže to hraje fakt pěkně, loketka (důležitá věc), centrál na dálku s dálkově ovládaným otevíráním a zavíráním oken, el. nastavitelná vyhřívaná zrcátka s el. sklápěním vzhůru, 6 airbagů, M-podvozek, origo držák na telefon (půjde do pryč, jen zavazí :)) a možná ještě nějaký ptákovinky, který si zrovna nevybavuju :)
Při koupi mělo auto najeto 170 000 km, nyní mi svítí již přes 190 000 km a zatím se nemuselo dělat nic, co by auto dělalo nepojízdným. Původně mělo auto dodělávané xenony, možná to byl krok zpět, ale nechal jsem tam origo H7, dále jsem nechal nově potáhnout tříramínko kůží a vyměnil jsem origo rádio na kazety za rádio na CD. Dále v nejbližších pár dnech přibudou žluté AE.
Už při koupi mě velice potěšila spotřeba. I s automatickou převodovkou se mi spotřeba drží v rozmezí 8,9-9,2 l/100 km, což si myslím, že krása. Jezdím jak dálnici, město, tak okresky a nijak loudavě. Takže pecka :)
Pokud si na něco vzpomenu, budu postupně doplňovat.
Zde nějakých pár foto:
1. Nejdříve bych rád představil první povoz - Škoda Felicia 1.3 MPi ve verzi LXi, pozor - ROK VÝROBY 2001 (nejnovější auto, co jsem zatím měl

). Na Felicii to mělo docela i slušnou výbavu... :)

2. Toto bylo v pořadí moje druhé auto. BMW 325 TDS, rok výroby 1992. Výbavou hodně socka, ale vzhledově bylo pěkný. Mělo to sportovní sicny, Mpaket, kurevský snížení, pár základních věcí, co se do E36 dávalo a... a to je všechno

Auto jsem pak prodal kamarádovi, který si ho bohužel moc neužil. Objížděl ciklistu a v protisměru mu vyjela Avia. Auto skončilo ve škarpě. Škoda...

Tak a teď nějaké aktuální fotky E46ky :)
3. Ještě s mým starých TDS (budiž mu země lehká)