Nedeľa, 2. Mája 2010, 21:29
Konečne sa mi splnil môj sen z detstva. Auto je už v plnej kráse tak nastal čas ho trošku predstaviť.Je to M3 (USA) o objeme 3,2 litra...Keď som auto doviezol tak si zapýtalo ešte nejaké investície. Menil som čap na ramene všetky oleje nech mam istotu aby sa niečo nepoškodilo, filtre, pneumatiky a najdrahšia investícia bolo striekanie. Predchádzajúci majiteľ mal na aute 18tky ktoré poškodili každý lem na blatníku, tak som si povedal že bude lepšie nastriekať cele auto keď tam toho bolo viac. Po tom ako som auto doniesol z lakovne sa začalo velke skladanie ktore trvalo zhruba 3 dni. pracovali sme na tom traja aby to bolo čim skôr hotové. Za pomoc ďakujem najviac badboy8605 a Majovi M. Dik chalani... Ďalej plánujem natlačiť do auta nejaké steroidy nech je ešte svižnejšie... Zvody sú už pripravene, len chyba čas ich nahodiť a aj nejaký chiptuning by som hádam poriešil.... tak a nakoniec pridám par foto nech viete o čom je reč.....
..............................................ONLY M3.........................................................
-
Prílohy
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Naposledy upravil/-a
senti1 v Štvrtok, 1. Júla 2010, 22:27, upravené celkom 3 krát.