Ahojte som tu nový a rád sa k vám pridám. Takže moja cesta k mojej e46 trvala neuveriteľných 12 rokov. Keď som ju prvý krát videl vedel som že to je auto ktoré musím mať len som netušil že to bude tak dlho trvať ale smola bola na mojej strane. Auto mi buď predali pred nosom alebo nabúrali tesne pred predajom alebo mi to práve nevyhovovalo finančne no proste smola. Mal som síce e30tku dva krát ale to nebolo ono nebola to e46 po ktorej som tak túžil. Ale usmialo sa na mňa šťastie a ja som si konečne splnil svoj dlhoročný sen. E46 mám asi 2 týždne ale poviem vám že to čakanie stálo za to. To je nádherný pocit z jazdy keď jazdím konečne na aute mojich snov. Mám e46 320D 100kw rok 2000. Ďakujem.
Prílohy
Naposledy upravil/-a MT-SPEEDY v Streda, 28. Apríla 2010, 12:38, upravené celkom 1 krát.
Dôvod:nazov podla pravidiel v tejto sekcii
Tak chlapci smola sen mi vyprchal ako vzduch rosipal sa mi komplet motor a 12 ročný sen je fuč hádam bude šťastie na druhí pokus ale diki všetkým za podporu
môj typ: VP44? u týchto motorov je častá porucha čerpadla, no čo už, nič nie je dokonalé
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
ja mám vďakabohu už common rail Ale nič, veľa kilometrov, predsa nemusíš trafiť práve zlý model
BMW E46 320d 100kW sedan Toyota MR-2 115kW Toyota Corolla 85kW Toyota Auris 160kW BMW E46 320d 110kW Touring - ex ale nadohlad BMW E46 330ci 170kW - moja nová fesanda