pokym nam neda blizsie info, mozeme si domyslat...bloky motorov su ale tuhe, takze pokym s tym nenariazil do zelbet. stlpu, malo by to ostat "iba" pokazene
Neviem čo presne znamená rozsypaný ale u mňa to znamená že je motor definitývne k.o. je to na výmenu motora čo ja už riešiť nebudem a serus Viktor som Pišta z klubu pozdrav chalanou
Chlapci auto som bral od takého lajdáka že som do neho len vrážal takže som mu ho pekne vrátil a viac neriešim nemá to zmysel popozerám sa po zachovalejšom aute hlavne motoricky tak držte palce nech sa mi to na druhý pokus podarí díki moc. A auto síce bolo moje ale užil som si ho len chvýlku aj to som mal len problémy tak čo už
Neviem čo presne znamená rozsypaný ale u mňa to znamená že je motor definitývne k.o. je to na výmenu motora čo ja už riešiť nebudem a serus Viktor som Pišta z klubu pozdrav chalanou
cau..som si myslel, ze si to uz predal ked si sa dlho neukazal..
Asi to bude E36 len neviem či 325 sedan alebo 320 coupé obe sú benzín ešte sa neviem rozhodnúť ale ak viete niekto poradiť tak si rád nechám poradiť čo 2.0 liter alebo 2.5 liter poradte a či sedan alebo coupé díki okrem výkon mi ide hlavne o kvalitu motora nerád by som sa zas popálil za rady vopred díki