Utorok, 25. Augusta 2009, 19:33
Na fore som novy, aj ked som to tu chvilku sledoval uz davnejsie. Rozhodol som sa ze aj ja vam predstavim moje nove BMW. Po asi pol roku hladania
a rozhodovania co asi kupim som bol uz v koncoch kedze zopar dobrych kusov mi vyfukli rovno pred nosom. Uz som ani nedufal ze najdem nejake poriadne
auto a zrazu som ho nasiel dve ulice odo mna. Doniesli ho z vonku a hned ako som ho zbadal na privese som vedel ze ho musim mat doma :)
Mam ho asi mesiac a zatial si po skodovkach zvykam na zadny nahon a na ten komfort co som doteraz nepoznal.
E46 320d 100kw, r.v 2000
178000km
vybava:
BMW individual interier aj lak vo farbe Arizona Sun
6 x airbag
5st. manual
tempomat
trojramenny multifunkcny volant
laktova opierka vpredu aj vzadu
digitalna klima
original BMW cd player
elektricke okna vpredu
xenony
parkovacie senzory
17" kolesa
Zatial som porobil len veci co boli uz v kritickom stave, dali sa tam nove platnicky vpredu, remen, vymenil som vsetky filtre a olej. Isiel tam aj novy snimac ABSka na pravom prednom kolese kedze bol v prdeli, ale abs treba este stale pozret lebo mi zapina aj v nizkych rychlostiach. Musel som vycistit klimu lebo niekedy sa na mna valil dost neprijemny puch. Po par dnoch sa mi auto zacalo nejak moc zohrievat ked bolo vacsie teplo a zistili sme ze medzi chladicmi je dost bordelu, cele som to vystriekal a odvtedy sa zase nechce zohrievat takze asi budem muset pozret aj termostat.
Nepacili sa mi vodicove a spolujazdcove sedadla, bolo na nich uz dost zmolkov takze som na tom zapracoval a hned interier vyzera lepsie.
Este planujem vymenit zadne tlmice lebo uz slzia, asi dam aj nove silent bloky a rozhodujem sa ake angel eyes tam este dam. Dalej bude na rade nejaka decentna hudba a to je asi tak vsetko lebo auto sa mi paci prave tak ako je :)
Dufam, ze sa bude pacit tu su nejake fotky:
Nahadzalo mi ich v opacnom poradi ako som chcel, ale prerabat to uz nebudem je to aj tak jedno :)
-
Prílohy
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-