takze moju byvalu tricku (stvorvalcovu
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
) ste urcite poznali. malo vykonu znamenalo vymenu vozitka. trval som na tom ze musi to byt nieco dovezene lebo tie nase slovenske tricky su takmer predsmrtou (cest vynimkam). hladal som ju asi tri mesiace a majitel sa mi ozval dokonca sam a dodnes nelutujem. auto bolo dovezene na SVK z DE asi 2 mesiace po mojej kupe. vybava bola a zatial je socka. servo, maly BC.. ale stav auta ma ohromil, motor isiel a ide fantasticky a nikde ani smietka hniloby. auto bolo vyrobene v roku 87, je k nemu aj servisna knizka zo vsetkymi stemplami a prehliadkami kazdych 10 000 km. malo drobne chyby ako vodicov nefunkcny zamok a trocha zle starty no po vymene podtlakoveho ventilu a zamku je vsetko ok. z auta som odstranil polovicny m-technik2 ktory sa vrta do podbehu

. osobne mam skusenosti ze taketo veci velmi rycho treba dat prec lebo pride zima a zhnije to. na auto som zatial stihol vymenit cukrove kanaldekle, podvozok (weitec)a IS podnaraznik. myslim ze z exterierom som uz skoncil lebo viac podla mojho nazoru netreba. teraz sa chystam rozhodit motor a spravit mu mensiu GO.