... všetko o BMW ...
Milosss napísal:Nazdar,Ten box Nokia nemá s telefónom nič, je to subáč pre audiosystém.
Poistky máš na viac miestach. Sú za priehradkou pred spolujazdcom, otvoríš priehradku a hore máš také 2 špunty, potočíš do strany a skĺzne sa dole poistkovka. Ďalšie poistky sú ešte viac hlbšie za tým, ale tam sú len 2 veľké. Potom ďalšie sú nad baterkou.
A na prekopanie 16:9 navi na rádio s MID musíš prehádzať aj kabeláž, teraz máš rádiomodul v kufri, vpredu je len obrazovka. Musíš najlepšie vybrať všetko z auta čo malo rádio vpredu. Majo tu robil opačný upgrade, z rádia s MID panelom na 16:9 navi a je to na rozborku celého interiéru. Skôr sa na to vykašleš asi.
Fuxxo napísal:Octavka je manželky, je prvá majiteľka a ma na nej 80000km.mna ale zaujima skor ta octavia :-O :-O![]()
ale nie, paradny kombik, ja som uchylak na kombiky, takze toto velice mozem, s 40i ich nebude vela..
Rišo325 napísal:Ďakujem, no neviem ci je to celkom tak či to bude na hodnote rásť, nieje to žiaden zberateľský kúsok a ani som to s tým zámerom nekupoval, ale ak porastie budem rád.Pozdravujem dvojičku mám rovnaké aj výbava skoro rovnaká až na hydrokufor a dvojite skla ale s dieselom. Pekný kúsok na hodnote s tým V8 to už len porastie
ViktorDDD napísal:tak som ten plast na boku sedačky dal dole, steker odpojil zspojil niekoľko krát, ale nepomohlo. Vie niekto poradiť kde hľadať chybu?Ja som mal odlomeny kusok plastu zo stekra pri ovladani sedacky, na tom bocnom plaste, tak steker obcas vypadaval a potom sa nenastavoval volant a sedacka, skus ci tam mas vsetko OK
Napster050 napísal:Napster nazdar,Vyhodiť navi a dať obyčajne rádio ? No väčšiu blbosť som už dlho nepočul
S tým 16:9 displayom to aspoň nevyzerá ako z 95teho roku