... všetko o BMW ...
Abyssko napísal:Ako píšeš. To bude asi najlepsie riešenie aspon zistím ci sú hodnoty správne ci uz od váhy alebo ci vôbec nieco ide cez tie lambdy pred katom . Niekto sa mi ozval ohľadom diagnostiky tak sa snim urcite v blízkej dobe spojím a uvidíme co stoho bude.Myslíme že by si to mal hodiť na poriadnu diagnostiku a lamda nebude jedna, menia sa vsetky to ti už teraz píšem, neviem ci mas dve či styri
ViktorDDD napísal:moja teoria, nemusi to byt lambda, u aut s LPG sa zvyknu zalepit bordelom benzinove vstreky, potom to ide zle na benzin a aj na LPG kedze ten system berie info z RJ pre benzin, nasledne mas missfire a kvoli tomu zlemu spalovaniu vyhodi chybu lambdy
presiel som tym na 540i LPG, vymenil som benzinove vstreky+palivovu rampu a problem zmizol
cize by si mohol zacat vycistenim vstrekov
Abyssko ano 4 ale zadne 2 su iba monitorovacie, na chod motora nemaju vplyv iba sleduju katy a hlasia chybu ked je kat zly (alebo prec)
starynovy napísal:Cistit na tom neni co. Dat na stolicu a ak su velke rozdiely/rozstrek kupit nove. Nastastie tieto vstreky su fakt lacne.
mirogo napísal:3900 ale nebyť všetkých veci okolo toho by sa to zmestilo aj za menej. Mal som na ruke este jedno neviem ci ste videli inzerát bol na bazosi okolo decembra niekto predával v Prievidzi modrú 330ku. V ovela lepšom stave. Bolo o nej písané ze je od a po z podrobená podvozok zvody motor hadice vymenený snáď všetky ale tak clovek pokial osobne nevidí tak tazko povedať ale vyzerala po vizuálnej stránke omnoho lepsie. Ale predsa som s pre toto rozhodol. Lebo sa tej roboty stym autom nebojím mam co som vždy chcel 😀.za kolko si ju kupil ak to nie je tajomstvo? budu aj fotky interieru?
ViktorDDD napísal:Nevedel som presne nikdy som to nazivo nevidel 😀moja teoria, nemusi to byt lambda, u aut s LPG sa zvyknu zalepit bordelom benzinove vstreky, potom to ide zle na benzin a aj na LPG kedze ten system berie info z RJ pre benzin, nasledne mas missfire a kvoli tomu zlemu spalovaniu vyhodi chybu lambdy
presiel som tym na 540i LPG, vymenil som benzinove vstreky+palivovu rampu a problem zmizol
cize by si mohol zacat vycistenim vstrekov
Abyssko ano 4 ale zadne 2 su iba monitorovacie, na chod motora nemaju vplyv iba sleduju katy a hlasia chybu ked je kat zly (alebo prec)