No a nasledoval první sevis po vyjeti prvni nadrze nafty. Vaze se k tomu mila storry

Do auta jsem natankoval jeste v Nemecku plnou nadrz. Kdyz jsem mel dojezd podle palubaku 50km, tak jsem zavital na benzinku AS ve Znojme, kde jsem natankoval opet plnou nadrz. Po ujeti 50ti kilometru se mi stala nemila vec.
Predjizdim autobus na okresce, kdyz jsem v jeho pulce, tak mi auto hodi chybu motoru a spadne vykon. Blizil se horizont a ja velice pomalu dopredjizdim autobus, kde po kratke chvili zastavuju u krajnice a pripadam si jako kokot.
Po chcipnuti a opetovnem nastartovani chyba zmizi a auto zas normalne jede. Nicmene zkousim rozne akce a po par dnech testovani se mi tato chyba objevuje znovu. A v cca tydennim horizontu je chyba jiz tak casta, ze je mi jasne , ze to budu muset resit v podstate okamzite. Uz skoro kazde rychlejsi rozjeti a nebo akcelerace konci chybou motoru a poklesem vykonu. Stavuji se tedy v servisu, kde mi nactou DELPHI diagnostikou zavady a vyplyva z toho, ze je nizky tlak paliva. Nacteni zavad bylo zdarma.
Domlouvam se tedy s Nightmarem, ze za nim dojedu, udelame prvoti servis a tak nejak odhadujem, ze nafta na teto benzince nebyla uplne zdrava. Pri servise se tato domenka potvrzuje. Palivovy filtr byl zalepeny. Po jeho vymene a natankovani na jine benzince a pridani aditiv se jiz zavada neopakovala. Cili pojedete-li nekdy do znojma, tak na AS benzina netankujte.
Servis tedy obsahoval:
palivovy filtr, chladici kapalina, brzdova kapalina, hadice sani, vsechny 4 zhavice DENSO, olej 5w40 - 5Litru, Ol. filtr, hlavni termostat a EGR termostat. Za material i s praci 7000kč
Jo a jeste v te cene jsou pouzita zadni svetylka SPZ, ty moje byly dolamane od umelce co stejne jako ja nevedel jak se dostat k zarovce

v souctu celkem
159600Kč