Myslím že nastál ten pravý čas, vytvoriť príbeh môjmu autu, nakoľko už dlhšiu dobu príbehy tuna iba sledujem, sem tam okomentujem ak vôbec. Takže prejdem k veci, už od mala mi BMW prirástlo k srdcu, a tak s pribúdajúcim vekom túžba vlastniť modrú vrtúľku narastala a narastala. Pred skončením strednej školy som už rozmýšľal nad autom, či už feldou, favoritom ci tigrou a podobne, no situácia v rodine a aj skutočnosť, že som bol vyše roka nezamestnaný mi nedovoľovala, aby som si vôbec nejaké auto zaobstaral, nie to ešte BMW.

Začiatkom jari 2014 sa mi zadarilo, podpísal som zmluvu v terajšom jobe, a tak som začal pomaly šporiť na svoje prvé auto, pričom stále som nebol ešte pevne rozhodnutý, že to bude BMW. Chcel som začať s vyššie menovanými kvôli dostupnosti dielov v prípade ze by mi auto kľaklo, aby sa dalo lacno opraviť. Bol august a mal som už popravde vyhliadnuté 2 felície pričom môj strop bol max 1000€, no ako vždy, pri prezeraní autobazár bodka eu som si pozrel aj BMW. Co čert nechcel, našiel som e36 320i coupe v Diamantschwarz z Trnavy v tom čase asi za 2100€ od klubáka sineDko. Bola to láska na prvý pohlaď a deň co deň som ho obkukával na internete a rozmýšľal ako sa k nemu dopracovať. Napadlo ma, že poprosím babku, aby mi časť peňazí, ktorá mi chýbala zasponzorovala a časom to vrátim spať. Zavolal som spolužiakovi Jarovi zo strednej, že som našiel BMW ktoré sa mi zapáčilo a keďže sa vyzná v autách trošku viac tak som ho poprosil aby zavolal, a opýtal sa na auto. Zavolal mi spať a povedal, ze sa mu auto podarilo zbiť na 1750, že ma nejaké chybičky krasy, ze jemu sa páči takisto a tým pádom mne bolo všetko jasné. No keďže som nechcel ísť vlakom do Trnavy a auto v rodine sme nemali žiadne, tak som opäť poprosil Jara, či somnou nepôjde na octavii. Čo čert nechcel, octavku mala Jarova mama do roboty a on "iba" 535i e39 na plyn.

Hovorím si čo už, snáď to auto bude stáť zato a tak som si zobral kratšiu dovolenku a išli sme smer Michalovce>Trnava. Cestou tam som sa rozplýval nad zvukom V8 a hovoril si ze snáď sa k niečomu takému dopracujem aj ja. Keď sme došli do Trnavy a sineDko nás naviedol na jednu z čerpacích staníc, tesne predtým ako sme došli tam došiel aj sineDko na coupe a ja som bol hotový ako keby som zbadal Asa Akiru.

Pri obzeraní auta som v nemom úžase ani nevidel chyby ktoré to auto malo, pričom keby som si mohol zopakovať scenár znova tak tomu autu poviem určite nie a odídem domov.
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
A tak sme si dali ja aj kolega Jaro testovaciu jazdu, auto sa mi pozdávalo a tak slovo dalo slovo, spísali sme papiere a šup na aute domov.

Prvé týždne som pálil benzín o sto šesť, jazdil som kdekoľvek, viezol som kohokoľvek kde sa mu len zachcelo len aby som sa mohol na aute poriadne povoziť. Keďže som ešte do decembra 2014 dochádzal do Košíc, auto bolo len presúvadlo a nič sa naňom nerobilo. Od nového roka som už bol len v Michalovciach a tak som sa rozhodol, ze auto dostane novu šancu a zrobím z neho niečo.

Odstupom času som pohľadom na aute badal väčšie chybičky krásy, bodyčko, škrabance, preliačiny, hrdza ktoré ma odrádzali od ďalšieho postupu na aute. Skúšal som auto aj predať, pár ľudí sa aj ozvalo s tým že to vymenia za fábiu alebo crossku.

To som si povedal že kašlem nato a pustím sa do toho naplno.
A tak nejake info o mojom coupečku:
Vehicle Identification Number WBABF11090JA30958
Type BF11
Model 320i - EUR
Development Code E36 (2)
Chassis COUPE
Steering LL
Doors 2
Engine M50
Displacement 2.00
Power 110
Drivetrain HECK
Transmission MECH
Color Diamantschwarz Metallic - 181
Upholstery Anthrazit Stoff 2 Tuerer - 0383
Production Plant REGENSBURG
Production Date 1992-09-14
Options
209 Limited Slip Differential (25%)
290 Bmw Lm-raeder 7jx15,225/55r15v
314 Heated Windscreen Washer Nozzles
401 Sliding/vent Roof, Electric
428 Warning Triangle
473 Armrest, Front
510 Headlight Beam-throw Contr. F Low Beam
520 Foglights
542 Check Control
556 Exterior Temperature Display
687 Radio Preparation
704 M Sport Suspension
804 Switzerland Version
848 Enlarged Wiring Harness
Auto dostalo za ten čas mpacketovy predný a zadný narazník, nejaký volant, AE, dildo a somarinky ktoré neboli podstatné čo som si časom uvedomil a teraz auto chcem spraviť od podvozku, bŕzd, motora až po interiér ktorý je premňa na konci.
Tu sú nejaké foto pre predstavu ako auto vyzerá.