... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Lipo69
Autor témy
Kraj: Žilinský

BMW a smartphone

Štvrtok, 2. Októbra 2014, 13:12

Zdravim

Nenasiel som podobnu temu,
tak som zalozil topic pre pripadne problemy tychto dvoch hraciek alebo sikovne aplikacie s nimi spojene.

Napadlo ma ze pridam sem mensie varovanie pre vlastnikov iPhone ohladom aktualizacie firmwaru na iOS 8 alebo iOS 8.0.2.

Sposobuje problemy pri sparovani s idrive tak ak mozte pockajte si na 8.1. ktora dufam tento problem bude mat vyrieseny alebo,
tento postup pomohol niektorym nestastnikom

1. Vymazat vsetky sparovane mobily s autom
2. Vymazat vsetky osobne nastavenia cez Idrive
3. Kompletne vypnut zapalovanie
4. Vymazat vsetky sparovane zariadenia na iphone
5. Spravit mäkky reset na iphone (stlacenim home a power tlacitka)
6. Znovu sparovat telefon s autom
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Re: BMW a smartphone

Štvrtok, 2. Októbra 2014, 14:33

android /možno aj iOS/, aplikácia iViNi-app BMW, stálo to cca 40E+ treba BT adaptér do diag. zásuvky /na eBay za pár eur/

Celé to ide v telefóne, spárované s adaptérom cez BT, dá sa tam kódovať dosť vecí- zrkadlá, kufor, smerovky, denné svietenie a pod, je toho dosť. Navyše to vie urobiť diagnostiku a mazanie chybových kódov, je to len na BMW, žiadny univerzál, ukazuje to rôzne hodnoty, teplota vody, oleja a plno vecí- teplota nasáv vzduchu, DPF kondícia, vstreky, tlaky paliva, je tam snáď 50 parametrov. Je to šikovné a stále máte pri sebe aspoň niečo, keby bol nejaký problém.

doctor_soky
Auto: BMW 116d 2013 (F20)
Kraj: Trenčiansky

Re: BMW a smartphone

Nedeľa, 12. Júna 2016, 12:41

Zdravím, 
chel by som sa opytat. mam 116d r.2013 a pri pripojeni iphonu cez original kabel mi vypise connecting lead is not supported a nejde to pripojit. pripojenie iphonu cez jack alebo bluetooth samozrejme ide ale cez usb kabel od applu nie. viete mi niekto poradit?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných