... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
alfi666 napísal:Ved rozober co sa da a zober na srotovisku uz len kasnu.. zvysok predas
Kallon napísal:toto sa za standardnych podmienok neda, na srotovisku dbaju prave na to aby z auta chybalo co najmenej.
alfi666 napísal:
To vazne??.... a to na zaklade akeho zakona?? oni to nechcu kvoli tomu, lebo tie kurvy to uz potom nevedia spenazit a maju stym len starosti (za ktore im stat samozrejme plati, ale oni su kurvy nenazrane)
Ved tak odhlasim auto na babku a ona ho neprihlasi do 15 dni... dovi... ziadny zakon to neprikazuje.
Neni dokonca potrebny ziadny biely kon.
http://www.minv.sk/?prihlasenie-vozidla-z-ineho-okresu
Vraj je povinny prihlasit do 15 dni... ale ked to nespravis, tak nevadi, len musis mat vyhovorku... tieto zakony u nas su vtipne...
A dokonca ked neprihlasis ani do 30 dni, tak musis spravit KO... takze aka "povinnost" prihlasit do 15 dni?.. ziadna![]()
Keby sa niekto po rokoch pytal, tak babka umrela a auto ukradli lebo tu len tak stalo
Kallon napísal:auto mas odovzdat auto, a nie rozpredane a len kasnu.
ked si sikovny vies si vybavit, tak ti staci aj VIN tabulka
alfi666 napísal:
No je to dost odveci, kedze auto je moje a ked mi dosluzi, tak mam pravo si z neho spravit gril na zahrade... nechapem preco by som ho musel dat zosrotovat...![]()
Asi fakt najlepsie je nahlasit, ze ho ukradli
alfi666 napísal:Mne osobne je to jedno, kedze si ziadne auto nenecham dovtedy kym by bol z neho vrak.. a keby aj, tak by som to vyriesil cez to srotovisko.
Je vsak smutne, ze stat podporuje takuto formu korupcie. Ten co si auto chce nechat, si ho aj tak necha a teda bud podplati alebo nahlasi kradez.
Ja osobne nevidim rozdiel pre zivotne prostredie v tom, ci hrdzave auto stoji niekomu na zahrade, alebo ci stoji na srotovisku.
BTW: ako mozu potom oficialne fungovat vrakoviska ked auta sa musia srotovat cele?