Toto je cele na smiech.
Za poplatky viem vybavit toto a hentoto tu musi skoncit, inak to pojde stale viac a viac do pice zo Slovenska sa stane nechcem povedat co....nie bananistan a uzbekistan ale daco horsie....
Tieto strotoviska tiez len vyuzivaju "zle nadefinovane" zakony, proste schvalit ze vrakoviska, ale nie len vrakoviska ale aj strotoviska a zberne suroviny, ktore maju nato predispozicie karoseriu auta zostrotovat a ekologicky zlikvidovat, musia brat zo zakona povinne taketo vozidla/karoserie s VIN oznacenim na karoserii a nasledne ich zlikvidovat. Ked nie pokuta 1 000 000 EURO alebo basa na 15-20 rokov.
Pre obcana: Drzitel motoroveho vozdila moze auto odhlasit aj bez ostatnych dielov motor/dvere/okna/napravy/prevodovka/diferak (vymenovat do zakona radsej vsetko) s tym ze musi do dodat papier zo strotoviska/vrakoviska/zbernych surovin. S tym ze ostatne diely si moze vybrat a robit s snimi co chce pokial s nimi neznecistuje prostredie, resp. ak to ma u seba doma v garazi. Ked tak neurobi takisto poriadna palka pokuta alebo basa. Takisto aj obcan vyuziva "zle nadefinovane zakony" odhlasi to na babicku alebo maminku ktore nemaju ani vodicak a rozobera si auto. Alebo uplati niekoho na vrakovisku a ten mu zobere iba kasnu, proti niekomu kto nema znamost alebo prachy si zije dobre.
Proste v tejto skurvenej republike, musia byt pri moci len ludia, ktori sa podpisu mafii J&T a Pente a schvaluju im zakony, tak aby sa obohacovali ale nie na predaji dielov ale v niecom vacsom a zarabaju "strasne prachy".
Ludia sa nato pokojne prizeraju, niesom pravnik, ale tiez vidim pravdu tak ako kazdy normalny clovek. Proste napr. vo Francuzku ludia podpisuju kolektvine zmluvy proti tomu aby ich zamestnavatel neprepustal tak ako sa mu to momentalne hodi, alebo ako "mu to kriza" povoluje. V Nemecku Merkelova zacina siahat uradnikom na mzdy a tu.......kedy to uz ludia pochopia ze nepotrebuju politikov ani platit dane z vyplati pokial sa neopravia vytlky na ceste, rofl. ved bolo na opravy ciest v Bratislave vyclenenich neviem kolko milionov EURO a ostalo par sto tisic. Za niekolko milionov EURO by sa mohli cesty prefrezovat az na betom, novy asfalt a poriadne ho vyvalcovat vsetky hlavne tahy Racianska, Vajnorska a tie ktore asi dobre vsetcia poznate a vyzeraju ako emental.
Ked som povedal v praci ze podpisme kolektivnu zmluvu tak ako vo Francuzku tak boli vsetcia posrati alebo boli ticho...
Ale tak to tu na Slovensku proste je, kazdy si "pizla to svoje" a je ticho prinajlepsom troska ojebkava kde sa da, alebo sa kamosi s Pentou a J&T a vychvaluje sa ze tam ma svojich znamych a kamaratov, aby bol zaujimavy.
Som zvedavy kolko kritiky si vypocujem a hlavne aky som kokot, curak a buzerant.....