... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Helldiver napísal:V servise kde si bola sa vyskytovali zrovna k*koti. Ani moc nezalezi na tom ake bavo mas, ale skoro uplne na kazde sa predava (original v BMW) pretesnovacia sada serva a je to robota, ktora sa da (teda ja som to nejak zvladol) spravit doma na prirucnom zdvihaku so zakladnou gola sadou a kladivom.
Helldiver napísal:http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BF71&mospid=47429&btnr=32_0636&hg=32&fg=10
Clovek si objedna ten gasket set + mounting parts za nejake 2-3litre a pretesni to... Na E34 to islo v pohode a to je znacne vacsii ojeb tam to 15kg-20kg riadenie vyberat a davat naspat, takze na E36 to musi byt brnkacka:)))
Helldiver napísal:To nas je tu tusim nejak vela tych chudobnych studentov/studentiek s baworakmi, tiez bojujem s podobnym problemom, ale 2L mi prijde celkom v pohode cena, to da clovek na jednu pri*ebanu pokutu, prejazdi za tyzden-dva, prepije za taku istu dobu...
Helldiver napísal:Tazke to mame my studenti, ja viem:)) Moje vydavky ani nejdem radsej rozpisovat co boli v poslednej dobe, ale tiez mi teraz skoncila poistka na 3.5liter:))
silvia napísal:no tak to ma teda velmi nepotesilo, ta cena mylimlebo mam toho teraz viac co musimkupit a ja chudobna studentka ..