... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Helldiver napísal:V servise kde si bola sa vyskytovali zrovna k*koti. Ani moc nezalezi na tom ake bavo mas, ale skoro uplne na kazde sa predava (original v BMW) pretesnovacia sada serva a je to robota, ktora sa da (teda ja som to nejak zvladol) spravit doma na prirucnom zdvihaku so zakladnou gola sadou a kladivom.
coWon napísal:bezne sa robi repas... to vychadza najlacnejsie... mam ti zistit kolko by to stalo?
sam to clovek asi neurobi, mame s tym skusenosti
matko_kubko napísal:Ahoj, diky moc za info, zatial mozem zohnat u Elit sadu tesneni za 3000, v utorok by som s nou isiel k mechanikovi, tam by sme to hadam mohli zvladnut.
Vo stvrtok odchadzam do zahranicia a potrebujem to mat spravene.
Takze, urcite mi daj vediet kolko by to vyslo. Aj casovo :)
Jeden chalan mi napisal, ze by mozno mal z 325 riadenie bez serva, ale zatial som skor som za tu sadu.
Najlepsie by bolo vymenit valec kus za kus ale ten som zatial nezohnal, resp novy stoji 18litrov a to sa blizi k cene autatak dik za info.
Mato
coWon napísal:vies co, vychadza to zhruba nastejno.. cca3000 sk reparacna sada a cca2000 - 3000 sk demontaz,montaz a repas. .... s pravidla sa ceny repasu pohybuju na polovicnej sume noveho... ked sme dali robit do seat toledo... nove okolo 18000 a repas urobili 8500... takze asi tak .... ale este k tomu vymenili aj capy!! no proste kompletka ako sa patri, skoro ako nove vyzeralo
coWon napísal:a riadenie mas uz demontovane?