bacha na tu tavnu pištol v motorovom priestore.. ked je motor zohriaty tak sa to roztaví.. už podla toho zaleži či to ma kde roztavene vyriecť... ak nie tak je to v pohode.. len ja som dnes smerovku pri svetle zalepil a cele sa mi to odlepilo po 10km jazdy..
A na co je to vlastne dobre? Povodne som myslel, ze na izolaciu tepla motora, nech nie je horuca kapota, ale ked som to dal dole na minulom aute, tak aj po nakladani bola kapota studena ...
ale je to celkom hanba ze na relativne novom aute to takto ovisa...ja mam na e36 uz druhu kapotu a na oboch bol ten tapacir stale ako novy a krasne drzal
ale je to celkom hanba ze na relativne novom aute to takto ovisa...ja mam na e36 uz druhu kapotu a na oboch bol ten tapacir stale ako novy a krasne drzal
ja som to uz tak kupil, ze to nedrzalo... neviem co s tym predchadzajuci majitel robil... teraz mam novu, takze uvidime
ja prave rozmyslam, ze to na mojej e46-tke zhodim. Z dlhodobeho hladiska by sa tym nemalo nic pobabrat vsak Napriklad nadmerne prehrievanie laku na kapote a podobne....