... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
mexican napísal:Ja som si istý, že kontakty, ktoré nezobrazuje mne, som do telefénu zadával ručne.
Odkedy som prvý raz synchronizoval telefón s PC a vznikli mi v telefóne duplikáty (s prehodeným menom / priezviskom ) to už viac nerobím.
Medzičasom som robil ešte zopár pokusov. Napr. skúsil som upraviť tel.č. niektorého z postihnutých kontaktov a nepomohlo to. Pomohlo až vymazanie a zadanie nanovo.
Čo sa týka update SW cez diagnostiku, tak predpokladám že ja mám v aute aktuálny SW, ktorý sa mi do auta dostal ešte koncom mája keď mi preprogramovávali RJ prevodovky. Napriek tomuto SW update, sa nechal SW pre telefón a multimédia upgradovať na vyššiu verziu cez USB. Napriek aktuálnej verzii všetkých softov, problémy s kontaktami pretrvávajú.
voMacK napísal:aj mna to napadlo, ale zatial som v tom, ze netreba robit update cez diag, ked sa urobi dobry update cez usb port. Nakolko tento minor update cez usb by mal riesit veskeru kompaktibilitu bluetooth modul <--> telefon.
ale mozno som len moc naivny
PeqpeK napísal:Caves, nejaky pokrok? Moja E61 tiez nechce nacitat kontakty a trosku ma to serka... odkial si stiahol ten update? Na bmw.sk je to teraz vraj nedostupne
Dik
Software update with BMW ConnectedDrive.
You are running the latest software. There is no software update available.
To perform the software update via USB stick, you will require the USB audio interface (included in optional equipment codes 6FL, 6NK or 6NL) as well as the Control Display and iDrive. This offer is only available for selected vehicles manufactured after March 2010. Your vehicle can be updated provided that you have the ‘Software update’ option on your ‘Settings’ menu in the Control Display.
voMacK napísal:updates taham odtialto: http://www.bmw.com/com/en/owners/naviga ... =&country=
co som ale tak zbezne pozrel zahranicne fora..je to proste zkruvena choroba u HTC...nasiel som aj nejake zaplaty na to..ale skor sa tykali mrznuti a pri relacii..zaplaty robil nejaky nadsenec...
uz poskulujem po Ajfoune![]()