... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

dimensionone
Auto: 318d(F31)
Kraj: Bratislavský

Re: CIC vs HTC - nenacita vsetky kontakty

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 18:36

Ono to zavisi aj od verzie androidu, ktory pouzivas. Moja e61 mala problem s 2.3.x verziami, 4.0.x boli bez problemov, no teraz v 4.1.x sa sice kontakty natiahnu, no uz sa nenatiahnu posledne volane/zmeskane/prijate cisla. Mam znacku telefonu Samsung.

dimensionone
Auto: 318d(F31)

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 18:40

A este jedna vec. Existuje program na markete Bluetooth transfer ...., ktorym sa daju do zariadenia odoslat vsetky alebo len vybrane kontakty. Pamatam sa, ze ked som s tym mal v 2.3.x verziach problem, tak toto pomahalo. Takisto sa pri tych verziach neaktualizoval zoznam o nove kontakty, pricom cez tento prenos sa tam dali pridat.

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 18:49

dimensionone napísal:
A este jedna vec. Existuje program na markete Bluetooth transfer ...., ktorym sa daju do zariadenia odoslat vsetky alebo len vybrane kontakty. Pamatam sa, ze ked som s tym mal v 2.3.x verziach problem, tak toto pomahalo. Takisto sa pri tych verziach neaktualizoval zoznam o nove kontakty, pricom cez tento prenos sa tam dali pridat.

Ja mam HTC s Android 4.0... ale diky moc za radu, vyskusam to cez ten program a uvidime

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 20:02

ako sa presne vola ta app? lebo mne naslo len "bluetooth file transfer" a podobne...

inak ked som skusal kontakty poslat do auta pred casom rucne cez bluetooth tak to neslo...proste ich telefon odmietal poslat..resp ani mi auto nezobrazilo, ako mozneho prijimatela kontaktu
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

PeqpeK

Streda, 24. Októbra 2012, 08:15

voMacK napísal:
ako sa presne vola ta app? lebo mne naslo len "bluetooth file transfer" a podobne...

inak ked som skusal kontakty poslat do auta pred casom rucne cez bluetooth tak to neslo...proste ich telefon odmietal poslat..resp ani mi auto nezobrazilo, ako mozneho prijimatela kontaktu

u mna je problem, ze ho vidim iba ako headset :|

PeqpeK

Pondelok, 3. Decembra 2012, 20:53

Ujco Vomáčka, mam update... zoparkrat som skusal parovat firemny fon, je to nejaky shit s androidom 2.3 a po viacerych neuspesnych pokusoch sa mi ten kkt sparoval a nacital cely zoznam! Ked pripojim HTC s Android 4, tak mi to nejde... a fčul buc múdry :shock:
Som uz bol skoro rozhodnuty, ze to vymenim za ajfón, ale toto ma celkom prekvapilo, myslel som, ze je to vseobecne problem androidu, nie len HTC

voMacK
Autor témy

Pondelok, 3. Decembra 2012, 23:00

ja mam v tej mojej kokotine android 2.3.5 a nejde to :(
-- P.R.

PeqpeK

Utorok, 4. Decembra 2012, 08:20

voMacK napísal:
ja mam v tej mojej kokotine android 2.3.5 a nejde to :(

Ja tam mam tu istu verziu! Dnes rano sa mi znovu uspesne nacital zoznam, zaujimave, ze predtym to neslo... auto mi najde ako handsfree device, nie telefon, ale ide to....dpc ale na stvorke ani za tu pitchu :(

PeqpeK

Utorok, 26. Marca 2013, 09:42

mame nejake novinky v tejto oblasti? som z toho uz mierne frustrovany, bluetooth mi lubi odpajat, pouzivam HTC EVO 3D a ked sa naseriem tak sa zoberiem a pojdem kupit tej ajfon asi...
otazka znie, skusali ste niekto CIC bluetooth s HTC novej rady? Konkretne sa mi paci HTC One S
Ak to nepojde s nim, tak kupim tu nakusnutu kokotinu asi uz...

voMacK
Autor témy

Utorok, 26. Marca 2013, 13:05

ja uz to ani nejako neriesim...ked mi volaju tak mi zorbazi apson cislo ak nie meno a fotku a ked idem zaovlat niekomu ja, tak bud si ho vyhladam v zozname, alebo ked to je niekto koho si auto nenacitalo, vytiahnem telefon a naklikam si ho rucne a potom normalne volam cez HF.
-- P.R.

PeqpeK

Utorok, 26. Marca 2013, 14:09

voMacK napísal:
ja uz to ani nejako neriesim...ked mi volaju tak mi zorbazi apson cislo ak nie meno a fotku a ked idem zaovlat niekomu ja, tak bud si ho vyhladam v zozname, alebo ked to je niekto koho si auto nenacitalo, vytiahnem telefon a naklikam si ho rucne a potom normalne volam cez HF.

to mas v pohode, ale mna to tak po 1-2minutach odpoji, a kontakty mi nenacita vobec... v telefone sa ti auto zobrazi ako handsfree alebo ako ine zariadenie?

PeqpeK

Piatok, 9. Augusta 2013, 12:53

inak zabudol som dat update, ze uz vyse pol roka mam HTC One S a bluetooth pripojenie mi uz nepada :)
no kontakty mi nenacita ale je to uz pohoda :)

Bruti
Auto: E70 X5 3.0 SD
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 9. Augusta 2013, 13:05

ked uz pisete o HTC, ja by som sa chcel opytat, ze som si smaril cyanogen mod 4.1.2 - jellybean na sensation...

a odvtedy ani BOHOVI neviem nastavit MMS..vie niekto pomoct? na O2 sieti...

Vsetky takéto "základné" funkcie by mali ísť na tejto romke, takže nechapem...

Priatelka ma mensie HTC a tam je: Protokol MMS: - WAP 2.0 ale ja už tam takúto ponuku nemám napriklad...

skúšal som vsetky možné nastavenia na nete, aj na o2 stranke a stale nič. Je treba rozdielne nastavit MMS ked mam mobilny internet, a ked nemám. Taktiež by bolo treba mať zakázane dáta v mobilnej sieti (a MMS by malo chodit cez GPRS ci co ako v starsích telefonoch)

EDIT jkk: pripadne odpovede posielatej PM, tu ich budem mazat...

alfi666

Piatok, 9. Augusta 2013, 16:46

Viete naco je dobre HTC a podobne telefony s Androidom?... aby veci ktore funguju (iOS) cenou neprerastli unosnu mieru ;)

Android je opensource a to ma svoje nevyhody... existuje milion verzii, kadekto to meni a potom to tak vyzera ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

PeqpeK

Sobota, 10. Augusta 2013, 10:45

alfi666 napísal:
Viete naco je dobre HTC a podobne telefony s Androidom?... aby veci ktore funguju (iOS) cenou neprerastli unosnu mieru ;)

Android je opensource a to ma svoje nevyhody... existuje milion verzii, kadekto to meni a potom to tak vyzera ;)

aby sme sa drzali temy, tak som skusal aj iphone4s a tiez mi z neho nenacitalo kontakty ;)

[OT] kolega ho ma a ked som sa ho pytal naco mu je kedze ma mozno polovicnu funkcionalitu oproti mojmu, tak ho vytiahol z vacku a povedal, pozri sa nan :D
[OT2] ten isty kolega ma doma E38 750iL, ktora jazdi mozno 5dni do roka, na otazku naco mu je take auto ked ani nema na to aby ho dal poriadne dokopy a do prace sa vozi na prasateB5 tdi bola odpoved: niekto ma doma model a ja mam doma cele auto :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných