... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
dimensionone napísal:A este jedna vec. Existuje program na markete Bluetooth transfer ...., ktorym sa daju do zariadenia odoslat vsetky alebo len vybrane kontakty. Pamatam sa, ze ked som s tym mal v 2.3.x verziach problem, tak toto pomahalo. Takisto sa pri tych verziach neaktualizoval zoznam o nove kontakty, pricom cez tento prenos sa tam dali pridat.
voMacK napísal:ako sa presne vola ta app? lebo mne naslo len "bluetooth file transfer" a podobne...
inak ked som skusal kontakty poslat do auta pred casom rucne cez bluetooth tak to neslo...proste ich telefon odmietal poslat..resp ani mi auto nezobrazilo, ako mozneho prijimatela kontaktu
voMacK napísal:ja mam v tej mojej kokotine android 2.3.5 a nejde to
voMacK napísal:ja uz to ani nejako neriesim...ked mi volaju tak mi zorbazi apson cislo ak nie meno a fotku a ked idem zaovlat niekomu ja, tak bud si ho vyhladam v zozname, alebo ked to je niekto koho si auto nenacitalo, vytiahnem telefon a naklikam si ho rucne a potom normalne volam cez HF.
alfi666 napísal:Viete naco je dobre HTC a podobne telefony s Androidom?... aby veci ktore funguju (iOS) cenou neprerastli unosnu mieru
Android je opensource a to ma svoje nevyhody... existuje milion verzii, kadekto to meni a potom to tak vyzera