... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ice.blade napísal:ak budes prehadzovat xenony pri nastartovanom motore a zapnutymi svetlami tak ta to logicky okopeinak ta nema co... prehod vybojky ak ti bude blikat vybojka aj na druhej strane tak si zozen novu... alebo kup hned obe nove nech ti svietia rovnako bo xenon rokmi pouzivania slabne na intenzite
TT-SIMIK napísal:
Ja mám inu prihodu, mne v lavom svetle po mesiaci cca začne zhasinat vybojku,vždy dam novu a zase ide mesiac cca, už som menil medzi sebou aj štartery,aj vnutorne trafa, a robi to stale ta ista strana, ešte musim vyskuštat prehodit na licht module lavu za pravu stranu,aj ked tam chybu nevidím,kedže po novej vybojke to nerobí, dávam síce číny kôli farbe,ale prava strana drží stále a bez problému,zvlášte je že ked tu vybojku dám na HID štartér tak nezhasne,aj ked občas mihne, môj nazor je taky že ta rj xenonuje tak citlivá,že ty vybojku vypne pri nejakom naznaku niečoho,a HID je nevypne,neviem si to inak vysvetlit,viac krat vymenene rj aj trafa a stale to robi,tak isto konektory na kabelaži nové,tak neviem na tuto fantomovu chybu prist.......čo povieš na to ice???.....![]()
![]()