... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
coWon napísal:vcera som brusil stare pred FL svetlo z e39, na skusku. najprv 1000ka, potom 2500ka smirgel rucne (ruka bolela) a na zaver lestiaca 3Mkova pasta na kotuc do vrtacky... neuveritelna zmena... len som si trosku spalil tu vrchnu tesniacu gumu (:
takze v pohode kazdy zvladne
dasto napísal:ano nevravim ze nie, sam som plastove skla lestil tento chlapik by mal vsak vediet vylestit sklo, nie plast, e39 ma plast, toto som myslel na e36 kde je sklo
coWon napísal:ja?
coWon napísal:ja?
balino napísal:opatrne stym lestenimmozete doebat svetlo...som volal s chlapikom co opravuju celne skla po praskline ze chcem dat lestit po kamienkoch svetla a sa len zasmial a 30min mi vysvetloval preco sa to neda...najviac co mozem spravit tempo alebo 3M pasta a hrat sa
balino napísal:opatrne stym lestenimmozete doebat svetlo...som volal s chlapikom co opravuju celne skla po praskline ze chcem dat lestit po kamienkoch svetla a sa len zasmial a 30min mi vysvetloval preco sa to neda...najviac co mozem spravit tempo alebo 3M pasta a hrat sa
palo napísal:ano ty.len tak medzi recou tie hmlovky su very nice.
coWon napísal:
palo napísal:dam foto, ale asi az zajtra.... a som rad ze si spokojny, hambil by som sa predat kravinu (:dufam ze tie lepene usi nevadia
lepene usi nevadia,ved nejsu vidiet.
tak hod potom foto a ak by bolo tak aj pred robotou a po robote