... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
trunek napísal:Ja som skusil po rade od jedneho znameho železnu vatu. Je to nieco ako ocelova vata s velmi jemnymi ostruzlinami. Stalo to cca 4eura a rozmer 50x20cm. Je to len na lestenie skla. Neposkriabe to sklo, netreba sa bat. Ja som sa rozpraval s jednym, ked som mu hovoril, ze pod stierac sa mi dostal a ked presiel cyklus, ostala mi na skle jemna ryha. Touto ocelovou vatou som to celkom dobre zredukoval (zalestil). Neviem ako to funguje na plaste. Takze radsej pozor. Ale na sklo odporucam. A samozrejme nie na lak.
trunek napísal:hladaj to v nejakom vacsom obchode s naradim. AK nezabudnem, zajtra odfotim. Mne to kupil kolega v Nitre. Zistim nazov firmy a produktu a potom to sem dam. Ale bude to az na buduci tyzden
trunek napísal:Zajtra skusim na svetlach. Poviem ti ci to neskriabe plast. Ale bud si vedomy toho, ze sa namakas. Je to ako lestit skol spongiou. Proste to chce cas
mara019 napísal:takze volal som tomu panovi a on nelesti skla ale plekxiskla
balino napísal:hovorim o sklenenych...tie predne skla na svetlach maju lom svetla ze to sa neda brusit iba jemne lestit njeco ako lak len s tempo pastou nic viac...skusal som to je to asi o 20percent lepsie...takze som zvedavi co vymyslite
E38 napísal:ja idem vyskusat toto, da sa to kupit na ebay za par €
http://www.glasspolish.ie/windshield-sc ... epair.html