... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
rebel napísal:To sa da ako striedat punto a x5 ? To akoze ides na x5 a potom sadnes do punta ? Vsak sa musis citit ako v kolobezke
rebel napísal:vam poviem ze je to sranda:) hlavne striedat manual a automat:) to punto som vlastnil ja pred 7rokmi.odvtedy ho mal brat potom moj svager a teraz sa mi vratilo takze je to taka stara laska a nedam na neho dopustit:) teraz som bol na nom v martine celu cestu 150-160 spotreba 5,3 na docapovavanie.je to 2kove punto 1,9jtd a mam ho do roboty a na picoviny.x5 je ked nekam idem z malim.jak som pisal ked do mna nekto jebne nech sa malemu nic nestane.podla mna je x5 dost bezpecnaTo sa da ako striedat punto a x5 ? To akoze ides na x5 a potom sadnes do punta ? Vsak sa musis citit ako v kolobezke
rebel napísal:ked sadnem do auta tak to mam jak diskoteku z nohama:))))no vidis ja som dal za punto 300ecek to na x5 vymenim tak predne kotuce:)))Tak to teda musi byt sranda striedat automat a manual, ti z toho nehrabe ? Ti nebeha lava noha kade tade aj v spanku ?
Ale tak spotreba 5.3l/100 to ked niekde ides s tym puntom tak v x5 by si za to doplnil akurat tak ostrekovace
Tiez si niekedy poviem, ze ach ale je dobre tym turbo osobakom, ktori si v porovnani s mojim benzinom idu skoro zadarmo. O servise ani nehovorim radsejTeraz som menil kotuce+platnicky a 5 kil in da pic :) Tu proste kilecko hore dole nehra rolu. Ale neviem si predstavit jazdit na osobaku proste. Viem si predstavit jazdit miesto 3.0 na 4.8 este, to ano :d Ale to bude zasa o nieco drahsi spas :) Za tuto uchylku si musim priplatit.
(Dnes podam lotto)
rebel napísal:jasne ze punto je len take presuvanie z bodu a do bodu b ale za par korun.ja neporovnavam fiat a bmw lebo to sa neda.kto chce opicu(x5) musi mat na banany:) tak 4,8 musi byt bomba ja som tiez pozeral po benzine ale nebol ziadny slusny na predaj a 3,0i sa my zda byt slaby na to auto...Tak to vlastne co robis na x5 servisnu a prezutie rocne, tak to mozes vlastne prezuvat vzdy nove puntoNo ale uznaj, oplati sa :) Stoji to za to, ja to auto milujem :) a uz slintam po tom 4.8 motore a dokonca zacinam po e70, tak aby som fakt podal to lotto :)
rebel napísal:v x5 ide 3,0d podstatne lepsie ako 3,0iTy mas 3d ? To ako ide v porovnani s 3 benzinom ?