Ešte nekričte . Môže prísť od BMW aj dodávka, kamión a pod. Tak ako má Leo mange Mercedesi
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt. BMW e39 540i ///M BMW e39 530da ///M -EX BMW e38 740iL -EX SUV (non BMW) -EX Bmw e38 740ia -EX Bmw e38 740iL - EX Bmw e38 735iL-EX
Niečo ako Sprinter od BMW by som prijal ale to sme už mimo misu.
Strohejšiu reklamu som fakt ešte nevidel hlavne nech tam neosadia svetlá alá VW Polo, alebo predné svetlá ako má Audi.
Here's the Rule Breaker ... It appears to be a normal BMW 5 series, until you start it up. Yeees, Lucifer has come to our little world with milk and petrol ! (Jeremy Clarkson).
Zaujimave su hlavne tie chladice LED svetiel ktore zasahuju do motoroveho priestoru zvrchu namiesto zospodu svetla ako to bolo doteraz. Naozaj tym ledkam robi dobre 70 stupnovy vzduch?
Naposledy upravil/-a consiglieri v Piatok, 25. Októbra 2013, 12:39, upravené celkom 1 krát.
nejake dalsie info http://www.autoweb.cz/bmw-2-coupe-f22-d ... -samosvor/ tie ostatne masky okrem M-packetu mi prijdu nie moc vydarene, ale to aj na 4ke nevyzera velmi dobre a tie hmlovky v m-packete su tam tiez ako past na oko, ale kedze na fotkach nie su tak asi to nebude vzdy sucastou baliku