Zase zacneme nadavat na vsetky nove modely BMW, pretoze len tie stare maju dusu a smerovky dole....
Podla mna je 2er pekne auto, rozhodne ma neporovnatelne krajsi profil nez stara 1er coupe - ta vyzerala ako vtakopysk...
A tiez si nemylsim, ze by taketo auto nemalo byt v portfoliu znacky, ktora sa este stale prezentuje ako vyrobca sportovo-elegantnych modelov. BMW klasicky vyraba 3 rady sedanov 3er, 5er, 7er, tak preco by nemalo robit aj 3 rady coupe 2er, 4er, 6er - mne to pride celkom logicke. Uz menej logicke mi pripada, ked napr do F12 6er Cabrio osadia chrochtavy motor a x-drive k tomu, taka 640xd cabrio mi pride trochu.... zvlastna....

Na druhu stranu, pri tom ake "super spolahlive" benziny maju momentalne BMW v ponuke, je tazke vybrat vhodnu nechrochtavu motorizaciu...
O SUV a GT modeloch sa radsej nebudem vyjadrovat, ich predaje vsak nesvedcia o tom, ze by pani v Mnichove pustili na trh prepadak...

Nove SUV si naviac ziadaju hlavne zakaznici v USA, kde ich pre nich aj vyrabaju...
Konecne, aby som bol uprimny, mne napr. F34 3er GT vobec nepripada marna a asi by som si ho vedel predstavit ako auto, na ktorom by som jazdil, nova F15 X5 takisto...