... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

djmetla
Autor témy
Kraj: Košický

Vaše polovičky a POSTOJ k ich skúsenostiam s Vodičským

Utorok, 30. Júla 2013, 21:32

:D :D :D :D Akože troška zomrem čo vy na to ? :D
Obrázok

Ako sú na tom Vaše dievčatá, ženy? Zvládnu základné veci v aute? Poprípadne niektoré aj viac? Alebo naopak? :)
Naposledy upravil/-a djmetla v Streda, 31. Júla 2013, 10:18, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Re: [NAŠE ŽENY] Ako je na tom Vaša nežná polovička?

Streda, 31. Júla 2013, 06:10

Moja ani nema vodicak, takze minus faza. Ale aspon si nechala vysvetlit na co su zhavice a vstreky. Akurat mam pocit, ze niekedy si skor mysli "hej, ved si porozpravaj" :mrgreen: :mrgreen:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Esence
Kraj: Zahraničie

Streda, 31. Júla 2013, 06:42

Čo sa týka toho GIF obrázku ak ma pamäť neklame (neklame :mrgreen: ), tak v tomto prípade sa jednalo o reklamu, ale prejdime k vettu veci daného postu ... O:)

Čo sa týka mojej polovičky vodičské oprávnenie nadobudla hneď ako jej to zákon dovolil. A čo sa týka môjho názoru tak to bolo správne, nakoľko moja práca spočíva v točení XY kilometrov nie je to zriedkavé kedy ide (cestuje) práve so mnou a mať off/šoféra (sekundárny šofér v prípade únavy atď.) ... Je podľa mňa veľmi dobrá vec.

Na otázku či šoféruje lepšie ako ja ? ... To neviem takto posúdiť ale určite viem povedať, že jej najväčšiu slabinou tvorí cúvanie počas parkovania v menších priestoroch ako uličky alebo také zašlé miesta v mestách. Ale to je žiaľ vecou aj dĺžky auta, ktorá je u modelov ako 7er A8 a aktuálne MB S normálna ...

Čo sa týka údržby vie, že treba meniť olej (až jak ju nato upozorní AUTO :twisted: ) filtre, žiarovky a čo je povinná výbava ale ak rolu technického problému už zohráva iný činiteľ tak v tom ma mierny šábes :-"

Ale aby som to zhrnul nespadá pod kategóriu žien, ktorú reprezentuje úvodný GIF obrázok [-o<

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Streda, 31. Júla 2013, 07:09

dalsia z mnozstva uuuuuuplne zbytocnych tem na tomto fore
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Esence
Kraj: Zahraničie

Streda, 31. Júla 2013, 07:16

Ja by som to len premenoval názov "Vaše polovičky a POSTOJ k ich skúsenostiam s Vodičským" Jednoducho aký postoj máte k šoférovaniu a skúsenostiam s ním v rámci Vašich polovičiek ?

Chápeš len taký súhrn čo si všímame a tak počas toho ako sme len spolujazdci či ich napomíname aj keď nevedomky alebo sme taký, že kľudne spíme a nesledujeme ich dianie počas jazdy... atď atď ... O:)

djmetla
Autor témy

Streda, 31. Júla 2013, 10:19

Esence napísal:
Ja by som to len premenoval názov "Vaše polovičky a POSTOJ k ich skúsenostiam s Vodičským" Jednoducho aký postoj máte k šoférovaniu a skúsenostiam s ním v rámci Vašich polovičiek ?

Chápeš len taký súhrn čo si všímame a tak počas toho ako sme len spolujazdci či ich napomíname aj keď nevedomky alebo sme taký, že kľudne spíme a nesledujeme ich dianie počas jazdy... atď atď ... O:)

:) Premenované :thumbup:

Pežot

Streda, 31. Júla 2013, 10:21

ROKI49 napísal:
Moja ani nema vodicak, takze minus faza. Ale aspon si nechala vysvetlit na co su zhavice a vstreky. Akurat mam pocit, ze niekedy si skor mysli "hej, ved si porozpravaj" :mrgreen: :mrgreen:

A nedávaj toľko peňazí do toho, veď to je len auto :mrgreen:

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov

Re: Vaše polovičky a POSTOJ k ich skúsenostiam s Vodičským

Streda, 31. Júla 2013, 12:23

Moja si dokaze prezut zimne/letne pneu (ale vecsinou so mnou vykseftuje, aby som jej to spravil ja) a mne pred mesiacom vymenila vzduchovy filter za K&N (preto mi v sobotu na zraze zhabala trofej zo sprintov, vraj je to vlastne pre nu).

Borisss

Streda, 31. Júla 2013, 12:37

Vymenila za K&N vlozku alebo dala prec cely airbox a namiesto neho bliznu?

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov

Streda, 31. Júla 2013, 12:40

Iba vlozku :D

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Streda, 31. Júla 2013, 14:06

ta noja ma, ale odmieta sama soferovat... v e36 ani nedosiahne na pedale :lol:
bude vsak musiet na punte uz aj sama koli malej ak ja budem v praci...

a reci typu.. furt sa vrtas len v tom aute, do auta kupujes a mne si uz pol roka nekupil nove topanky... to je klasika ;-)

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Streda, 31. Júla 2013, 18:13

moja soferuje uz od 17, ale stale som ju nevedel ukecat na vodicak, no uz aj ten ma skoro rok. ako ste si mohli vsimnut na zraze, celkom jej to ide :)

a co sa tyka servisnych ukonov? vymenu baterky zmakla uplne sama (e36 a aj e39), tiez pomaha pri servisoch so srubkami a podobnymi prkotinami. vodnu pumpu na m62 vymenila prakticky ona lebo ja som tam nevedel napratat moje lopaty, to iste s podtlakovimi hadickami na m57.

darmo, kladivo drzi lepsie nez ja.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Streda, 31. Júla 2013, 23:14

Na to, ze moja ma Cuore Sportivo (pozn. chap ako Fiat Seicento) a jazdila prakticky len s tym (sem-tam s jej brachovou Omegou), tak v porovnani s tym malym susnom nebol problem ani s vacsimi autami (E66, E39, Volvo V40 Combi, VW Caddy XL) a ani parkovanim, hlavne v PN v Auparku ](*,) Ved to by sa aj jeden divil, keby bol problem, kedze jazdi nejakych 12 rokov. Ked robime trasu 3500 km cez 5 statov, tak zvladne odjazdit viac ako ja (a to som vodic z povolania :D ) a ja pri tom kludne spim a ani mala vzadu sa nestazuje. Rychlost vacsinou dodrziava a jazdi opatrnejsie ako ja. Zakladnu udrzbu zvlada (olej, chladiaca, vymena baterky a kolies, ziarovky a pod.) a vedie si o tom dokonca aj zaznamy v servisnej. Sem-tam, ked ju uprosim, tak mi pomoze aj poumyvat auto (predchadzajuce kozene sedacky prakticky vycistila sama, ked ja som rezignoval po polovici cistenia soferovej). Ked mam potrebu porozpravat o mojom aute alebo inych autach a technickych veciach, tak ma vypocuje, ale vidim na nej, ako ju to "zaujima" a vacsinou to skonci aj tak verbalnym utokom na moje auto vetou: "To je ale haraburda. Ved ti tam vsetko odchadza." A co je najpodstatnejsia vec, ze do soferovania mi nekeca, a to ani pri driftovani. To len mala zozadu zvykne hecovat: "Tato, predbehni ho! Tato, rychlejsie!".
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 234 neregistrovaných