... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
maiki napísal:to dieta na tretej fotke za volantomdnes uz ma vodicak kazdy
![]()
no a vazne, mne sa najviac osvedcilo riesit to rozpoctom, ze ti poistovna vyplati vypocitanu sumu oprav a das si to opravit sam, do tyzdna som mal auto a celkom som na tom zarobil.
tak isto to riesil nedavno kolega na novom passate..
no ak si to nemas kde dat sikovne a rychlo spravit tak to ries ako bolo pisane
bmwe34 napísal:moja skúsenosť s poeisťovňou Kooperatíva: v PZP mám zahrnuté aj živelnú pohromu. Dňa 12.5.2013 medtzi S molníkom a Švedlárom mi krupobitie značne poškodilo aouto a oni mi tvrdia, že to tak nemohlo byť aj napriek tomu že mám svedkov a fotodo kumentáciu z miesta. Takže aj touto cestou by som chcel vyzvať klubákovv z toho okolia aby sa mi ozvali, že v tom čase tá búrka naozaj tam bola (PM). Prepáč za zasieranie témy.
bmwe34 napísal:moja skúsenosť s poisťovňou Kooperatíva: v PZP mám zahrnuté aj živelnú pohromu. Dňa 12.5.2013 medzi Smolníkom a Švedlárom mi krupobitie značne poškodilo auto a oni mi tvrdia, že to tak nemohlo byť aj napriek tomu že mám svedkov a fotodokumentáciu z miesta. Takže aj touto cestou by som chcel vyzvať klubákov z toho okolia aby sa mi ozvali, že v tom čase tá búrka naozaj tam bola (PM). Prepáč za zasieranie témy.
bmwe34 napísal:moja skúsenosť s poisťovňou Kooperatíva: v PZP mám zahrnuté aj živelnú pohromu. Dňa 12.5.2013 medzi Smolníkom a Švedlárom mi krupobitie značne poškodilo auto a oni mi tvrdia, že to tak nemohlo byť aj napriek tomu že mám svedkov a fotodokumentáciu z miesta. Takže aj touto cestou by som chcel vyzvať klubákov z toho okolia aby sa mi ozvali, že v tom čase tá búrka naozaj tam bola (PM). Prepáč za zasieranie témy.