... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

tke34vt
Autor témy
Auto: Mám
Kraj: Bratislavský

Práca v BA

Streda, 12. Decembra 2012, 18:49

Ahojte, skusam aj touto formou a zial nevysla mi vyska, konkretne FEIka na STUcke (kto ste tam boli alebo ste viete o com hovorim)...

Nezvladol som ani len zapocty a dost ma stve, kym som v Bratislave tak to este riesim takto ako len mozem... Vedeli by ste niekto pomoct s nejakou pracou?

Skoncil som SOS drevarsku s odborom mechanik pocitacovych sieti (vyucny list + vyhlaska BOZP c.21) a nemusi to byt praca prave v tejto brandzi. Aktivne ovladam nemcinu (3 roky sme byvali v Nemecku, takze ju ovladam dost dobre - maturoval som z nej). Pochodil som tu par brigad aj po znamych a ako pisem skusam to aj tu, ci by niekto vedel pomoct, budem za kazdu odpoved len a len povdacny.
Nie je vhodny cas riesit pracu prave teraz pred sviatkami, ale som tu este tyzdena moznosti su tu vyborne...

...vychodnar sa nestrati (aj ked nechcem sklbit "origo" bratislavcanov samozrejme) :) :roll: :wink:
KIA Ceed SW III facelift, 1.5 TGDI, 118kW, 7DCT, experience green
ex KIA Ceed SW "19 blue flame - Lentilka - stretko s Bambim :/
ex E81 116i 90kW, 6kv., "09 titansilber metallic
ex E36 Compact 316i, "94 (M43B16) black & black
ex E34 520i "90 black italian social lpg

Užívateľov profilový obrázok
Simpson
Kraj: Košický

Re: Práca v BA

Streda, 12. Decembra 2012, 19:02

skúsil si fakt všetky možnosti na tej škole? :shock:
z mojich študijných skúseností viem, že vždy sa dá nejako dohodnúť, semester ešte nekončí, máš ešte dva týždne....
skús zbenúť za vašim tútorom, oni vždy pomôžu :thumbup:
na tvojom mieste by som to tak ľahko nevzdal :wink:

tke34vt
Autor témy

Streda, 12. Decembra 2012, 19:07

Simpson napísal:
skúsil si fakt všetky možnosti na tej škole? :shock:
z mojich študijných skúseností viem, že vždy sa dá nejako dohodnúť, semester ešte nekončí, máš ešte dva týždne....
skús zbenúť za vašim tútorom, oni vždy pomôžu :thumbup:
na tvojom mieste by som to tak ľahko nevzdal :wink:

Bohuzial, ani doucovania mi nepomohli, nie zeby som to vzdal, ale pritazke pre mna tato technicka skola, pritom som si fandil, pretoze stredna ma bavila a toto je iny level...

k33p
Auto: e87

Streda, 12. Decembra 2012, 19:10

dnes je s robotou tazko chalan, co nesledujes telku :) kto chce robi aj za 400 v cistom, kto nechce ani za tie peniaze nevstava z postele...
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

Simpson

Streda, 12. Decembra 2012, 19:11

tiež som si to hovoril, na strednej som ledva prechádzal (3jky-4ky), no stačí nevymýšľať kktiny, sadnúť si na zadok so skriptami a počítať/učiť sa až kým to nedáš. Samozrejme treba neustále otravovať docentov a inžinierov s ktorými máš prednášky a cviká a je to v pohode.Ja som bez doučovania dal tri matiky, k tomu fyzikálnu chémiu a fyziku - a to hovorím len o jednom semestri
a tiež nie som nejaký extra raketový inžinier :thumbup:

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Streda, 12. Decembra 2012, 21:05

Simpson: ono vieš, nie je škola ako škola a nie sú "profesori" ako profesori... je iné chodiť otravovať vyučujúcich na medine kde ked nevieš, nemáš šancu a iné je ich chodiť otravovať na Trenčianskej univerzite kvôli nejakému banálnemu predmetu/predmetom...

takže takto by som to nebral, i keď kusok pravdy v tom je

tke34vt: čo sa práce týka, dnes je to fakt o hovne.. pokiaľ nemáš vedomosti, alebo základ v rodine, prípadne kamoša, známeho čo ta niekam dohodí, tak si len hovno poletujúce vo vetre 500eurových platov

snaž sa a ono to príde časom :wink:
Agelias© by migo
///MARKETING

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov

Streda, 12. Decembra 2012, 21:13

Boze, kam to nase skolstvo smeruje, ked necha prejst aj takeho Simsona.. Aspon ze ta Blava to cisti poriadne.. :D

Simpson

Streda, 12. Decembra 2012, 21:39

M3 lover napísal:
Simpson: ono vieš, nie je škola ako škola a nie sú "profesori" ako profesori... je iné chodiť otravovať vyučujúcich na medine kde ked nevieš, nemáš šancu a iné je ich chodiť otravovať na Trenčianskej univerzite kvôli nejakému banálnemu predmetu/predmetom...

takže takto by som to nebral, i keď kusok pravdy v tom je
:

tak zase nenavstevujem ziadny Bezpecnostny manazment alebo nieco, kde netreba ani chodit, normalne som na Technickej univerzite v KE, na hutnickej fakulte a nie zrovna na lahkom odbore, a tiez uz som par kriz zazehnal a teraz stojim pred dalsou kedy som natrafil na profesora ktory mi nechce dat urobit prenasany predmet (neurobim ho=vyhodia ma) a tiez to nevzdavam

tke34vt
Autor témy

Streda, 12. Decembra 2012, 22:00

Zaklad nejaky mam, uvidim kto ma kam "supne", ale skusam to aj tu, treba vsetko vyskusat predsa :)

Borisss

Streda, 12. Decembra 2012, 22:14

Zaujimalo by ma, preco to ti profesori robia, ked nechcu niekoho nechat prejst. Pochopil by som snad iba v pripade, ze na to dotycny serie, ale ak nie, tak potom nerozumiem.

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Streda, 12. Decembra 2012, 22:18

Borisss napísal:
Zaujimalo by ma, preco to ti profesori robia, ked nechcu niekoho nechat prejst. Pochopil by som snad iba v pripade, ze na to dotycny serie, ale ak nie, tak potom nerozumiem.

Bud na to serie,je drzy alebo az trci s profesorovho zadku uz len nitka aby sa dal dotycny vytiahnut a profakovi je to uz neprijemne alebo mu prca dceru, neter, zenu.....alebo len hnusny Slovensky komplex ja zarobil 327e tak budes aj ty ...
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Streda, 12. Decembra 2012, 22:24

tú školu skúšaj a skúšaj keď ta vyhodia dverami vlez naspäť cez okno, lebo nájsť si poriadny job nie je ľahké
keď teraz o tom tak rozmýšľam, tak ani neviem prečo vôbec mi ten diplom dali . . . :mrgreen: :mrgreen:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Simpson

Streda, 12. Decembra 2012, 22:28

raz som mu meškal na cvičenie, ospravedlnil som sa že som nestihal z prace, pred celou triedou ma keket vypicoval ze si mam vybrat medzi skolou abo pracou ked som denny student (stalo sa to raz!), a hned mi kokot na skuske nedal prejst o dva body, ked ludom daktorym chybali 4-5 bodov a dal im to e51
moja doplnujuca otazka bola, kto je vyobrazeny na buste ktora je pri vstupe do budovy...no pojeb sa v takom pripade ked ani nevies ze tam take daco je

tak ako hovori Viktor keď ťa oni neprehodia, musis nejako preliezt :thumbup: este nic nemas stratene, do konca semestra mas casu habadej! a prenasat par predmetov tiez nie je hanba

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 12. Decembra 2012, 22:32

ak ta to potesi - tak mna z FEIky vyjebali ...tak som siel na informatiku na Ekonomickej v BA zazil tam 5 najlepsich rokov..no..a teraz som skoncil tu...robim moda na fore :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Streda, 12. Decembra 2012, 22:36

ty bláho..kolko ti platia ? =D>

za ten spam ale [-( na prémie zabudni...
Agelias© by migo
///MARKETING

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 247 neregistrovaných