... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
bnykolass napísal:Caute viete mi poradit nejakeho dobreho spolahliveho mechanika v BA na moju E34 ?
Takeho s ktorym sa da dohodnut mozem si doniest aj vlastne diely a hlavne zdvyha telefon ked sa nieco pokazi.
Diky
rebel napísal:mozno niekomu ide o to ze ked mas aj dobreho mechanika co kupi v pohode diely za nie zlu cenu tak to neni to iste ako ked ma niekto doma stos od krabic novych dielov a sa z toho tesi dokym to neodnese aj s autom k mechanikoviNo dobry mechanik objednava za take ceny, ze aj ked si prihodi, vyjde ta to rovnako ako ked si to zozenies ty ak teda nie si nejaky spekulant, kseftar, vychytavac akcii a snoric.
Dobry mechanik ma svoje cesticky, pristipkar ti namontuje hocico, tot moj nazor.
potky napísal:mozno niekomu ide o to ze ked mas aj dobreho mechanika co kupi v pohode diely za nie zlu cenu tak to neni to iste ako ked ma niekto doma stos od krabic novych dielov a sa z toho tesi dokym to neodnese aj s autom k mechanikovinapriklad ja ked som mal feldu tak vsetko som nechal na mechanika, aj otec tam vsetky auta co boli po zaruke unho servisoval a servisuje stale bez problemov a takisto sa nezajima o to ze aky konkretny diel tam dal lebo to vzdy ficalo jak ma, ale teraz ked mi nieco treba na bawo tak si diely zhanam ja lebo mam proste aj tak lepsi pocit...