... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Dendo
Auto: E30 325i
Kraj: Bratislavský

Re: Mechanik bratislava

Utorok, 30. Októbra 2012, 08:37

A co vlastne na tej E34 potrebujes urobit? Ak to neni nieco ako vymena silentblokov a capov a lozisk a podobnych veci na ktore potrebujes special naradie a pripravky tak by sme sa na to mozno vedeli pozret.
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

januar
Auto: e90 320i

Sobota, 23. Marca 2013, 21:14

tak ozivim tuto temu je tu nejaky mechanik schopny, ktori vie co robi a nevyzmacha od ludi len prachy a vysledok ziadni BA a okolie?

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535
Kraj: Žilinský

Sobota, 23. Marca 2013, 21:41

Takto ti poviem, ano v servisoch maju samozrejme zlavy na diely. Ide ale o to ze oni z toho potrebuju zit. Vacsinou ti daju seriozny cenu aka je pre bezneho zakaznika ked si kupi diel v obchode. Zvysok je ich zisk. Ano najdu sa taki co nahodia viac seriozny by tio robit nemal. Ak chces nosit svoje veci nevidim problem, ale za roboty by som si aj ja pytal viac. Ked sa ti nepaci dovidenia ochod chod si inde.

Bol som svedkom ako znamy poslal dpc chlapika co si chcel dat vymenit vyfuk na dakom cliu co co a pokne ho posll nech ho vymenia tam kde si ho kupil. Ono to je nalespie prist a povedat spravm mi to, je to len na par minut a najlepsie za 5€. Jasne kamo taka doba zial uz nie je.

korado
Auto: len V12 a len long

Sobota, 23. Marca 2013, 22:02

Keby niekto potreboval šikovného mechanika v Bratislave, oporúčam kamoša. Robil mi všetky auta doteraz a inde by som už auto asi nedal.

http://www.autoservis-narval.sk/
INSTAGRAM: korado_korado

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Fuxxo a 222 neregistrovaných