... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
stevo699
Autor témy
Auto: BMW e90 330i
Kraj: Bratislavský

Prosím zmazať vyriešené

Štvrtok, 18. Októbra 2012, 14:36

Čaute mám oškreté auto od kamióna riešilo sa to cez políciu ale aj napriek tomu že som mal jeho Špz mu nebola priznaná vina lebo som nemal svedka. Nemám havarijnú poistku iba pzp.
Tato má fábiu, ktorú odral keď parkoval a má havarijnú poistku. Dalo by sa to urobiť tak že on do mňa nabúral keď parkoval? Mne by škodu hradili z jeho pzp a on by si opravil auto zo svojej havarijnej poistky.
Dalo by sa niečo takéto urobiť? Obstálo by to pred poisťovňou a nevadilo by im že sme rodina?

Ďakujem za odpovede
Naposledy upravil/-a stevo699 v Štvrtok, 18. Októbra 2012, 19:05, upravené celkom 2 krát.
BMW e90 330i
EX: BMW E46 330dA

Mimo
Kraj: Trnavský

Re: poistná udalosť?

Štvrtok, 18. Októbra 2012, 14:46

neviem či by to práve nebol problém,že je z rodiny..na to si dávajú sakra pozor.. práve kvôli podobným podvodom.. ale osobnú skúsenosť nemám :roll:

kosti123
Auto: e46 323Ci
Kraj: Košický

Štvrtok, 18. Októbra 2012, 14:46

uz ked sa to raz riesilo cez policiu tak je dost riskantne robit to takto, na rovnake poskodenie.

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 18. Októbra 2012, 15:12

stevo699 napísal:
Čaute mám oškreté auto od kamióna riešilo sa to cez políciu ale aj napriek tomu že som mal jeho Špz mu nebola priznaná vina lebo som nemal svedka. Nemám havarijnú poistku iba pzp.
Tato má fábiu, ktorú odral keď parkoval a má havarijnú poistku. Dalo by sa to urobiť tak že on do mňa nabúral keď parkoval? Mne by škodu hradili z jeho pzp a on by si opravil auto zo svojej havarijnej poistky.
Dalo by sa niečo takéto urobiť? Obstálo by to pred poisťovňou a nevadilo by im že sme rodina?

Ďakujem za odpovede

1. to by bol podvod
2. nechapem preco si toto zverejnil na forum
3. v hlaseni sa pytaju, ci skodca-poskodeny maju rodinny vztah
4. SPZka nestaci!!! to tak hocikoho spzku by som si opisal. Treba vzdy zastavit a pytat od vodica co najviac informacii, mame telefony s fotakmi tak si porobit foto obcianky, kamiona. Mal ten kamion nejake oznacenie napr. spolocnosti, pohladaj po nete a zavolaj do tej spolocnosti

poistovnu neskusat s klamstvami, za poistny podvod moze byt velky problem ba dokonca aj basa

stevo699
Autor témy
Auto: BMW e90 330i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 18. Októbra 2012, 16:09

Diky toto mi stačí ako odpoveď. Ja som si aj myslel že to bude problém...
BMW e90 330i
EX: BMW E46 330dA

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Re: poistná udalosť? - Prosím zmazať vyriešené

Štvrtok, 18. Októbra 2012, 17:13

je este riesenie, ked mas szpku, na www.skp.sk sa da zistit poistovatel, t.j. da sa pozriet v akej poistovni je poisteny a zavolat do tej poistovni, ze co sa s tym da urobit. Vela zdaru s riesenim.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných