... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jojom555 napísal:Caute, dnes rano som nenastartoval svoje auto, co sa mi predtym este nestalo. Auto doteraz startovalo ako hodinky, je po vymene zhavicov a baterky a tankoval som doteraz na Agipe.. Vcera som ale natankoval na Slovnafte a problem je na svete, voda v nafte!! Tak bacha na ten sajrajt zo SLOVNAFTU!!
alfonzito napísal:haha hlavne ze vsetky benzinky beru od slovnaftu takze si to uprav na nieco taketo - pozor na vsetky benzinky na slovensku lebo som nenastartoval auto
alfonzito napísal:haha hlavne ze vsetky benzinky beru od slovnaftu takze si to uprav na nieco taketo - pozor na vsetky benzinky na slovensku lebo som nenastartoval auto
miraso napísal:vsetky neberu zo slovnaftu, benzinky OMV na zapadnom slovensku beru PHM zo Schwechatu
BMino napísal:tak dnes rano bolo - 18
Ak si to bral na skalke, tak sa necudujem, radsej zober v Radoli diesel 60, maju to tam asi 3-4 mesiace a je to rozdiel oproti tej obycajnej a aj tej zo slovnaftu