... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
danyel napísal:Zdravim ludia chcem sa vas opytat aky mate nazor na MPG - caps ale hlavne ti co to vyskusali ci to funguje alebo je to hlupost ...
danyel napísal:kupil som si 10 tablier FFI mal som stretko z jednym clovekom ktory vtom robi uz dlhsie a vravel ze cim menej kvalitnejsie palivo tym vacsie ucinky maju tieto tablety vraj nas benzin a nafta je taky priemer a kedze ja tankujem na ukrajine maju tam menej kvalitnu naftu aj benzin takze teoreticky by mala ist spotreba dole o 30% aj vsetko okolo toho uvidime sam som zvedavy vycerpat vsetkych 10 tabliet mi potrva par mesiacov ale potom to ohodnotim sam som zvedavy
danyel napísal:kupil som si 10 tablier FFI mal som stretko z jednym clovekom ktory vtom robi uz dlhsie a vravel ze cim menej kvalitnejsie palivo tym vacsie ucinky maju tieto tablety vraj nas benzin a nafta je taky priemer a kedze ja tankujem na ukrajine maju tam menej kvalitnu naftu aj benzin takze teoreticky by mala ist spotreba dole o 30% aj vsetko okolo toho uvidime sam som zvedavy vycerpat vsetkych 10 tabliet mi potrva par mesiacov ale potom to ohodnotim sam som zvedavy
luky2208 napísal:Nechcem nikoho uraziť ale presne taketo reči typu že to je blbosť som mal aj ja až pokial som to nevyskúšal![]()
Aj ked tých 30% je asi prehnané lebo som to skušal tak že jedno leto som išiel do chorvacka na spotrebu 4.9 s tabletkou a druhý rok bez tabletky ale z iným adytívom na 5.1L/100 bol rovnaký šofér a zhruba jednake tempo aj ked je pravda že to mohlo ovpyvniť aj to že ten druhý rok som išiel asi 700km v hustom daždialebo su oba adytíva rovnako dobré ?