... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
czorTEEK napísal:Heuréka, a ja retard lejem celé tie roky do nádrže len čistú naftu, jazdím mením olej, rozvody a neviemčo ešte. Míňam na to moje drahé koruny a riešenie je jednoduché. Po nasypaní xyz tabliet už asi nebude treba na tom motore meniť ani rozvody.
Ďakujem, že ste mi otvorili oči, hneď zajtra kúpim zo tri kilá a dúfam že do týždňa mi to tých 180 koní namnoží a ja Vám s radosťou budem môcť oznámiť ako sa mám fajn, veď tá MHD nevyjde až tak draho![]()
![]()
luky2208 napísal:Nech sa pači tu maš dôkazi pod ktoré sa podpisal firmy ako napr BOSCH ktoré si nemôžu dovoliť len tak vypustiť niečo čo je blud. http://www.myffi.biz/t-TestReports.aspx
luky2208 napísal:Podla tvojho vyjadrenia usudzujem že si vživote nič nepridal do paliva a asi sa toho bojíš.Je velká škoda že som nenafotil ako vyzeralo z vnutra čerpadlo z auta ktoré použivalo tabletky a z auta ktore jazdilo na čistu naftu
sooky napísal:Luky, ze ty predavas tento multilevelmarketing shit ? Tie "testy" so zarucenou originalitou firmy Bosch - co dodat. Neviem ci si niekedy prevadzkoval STK a EK stanicu lebo ja som tam robil a taketo rozdielne emisie ti osobne nameriam v priebehu 10 sekund a nie dvoch mesiacov !! Staci len trochu vysunut sondu z vyfuku, kamarat a dymiaca Avia bude mat mensie emisie ako tento Saab so supertabletkami.
V linkovanej teme bola spravena jedna mala detektivka, to ukrajinske ministerstvo co sa spomina v dvoch spodnych testoch na tej priblblej myffi.biz stranke nikdy neexistovalo! Mne sa ten mp3turbo fakt lubi, ich tam vsetkych zotrel v tej teme ako male soplave deti a nikto mu nedokazal ziadnym sposobom ani trochu odporovat. Ukazal kde je umiestnena stranka tej superfirmy (v slovenskom webhostingu - nie je cudne ze megaamericka firma spolupracujuca s NASA atd ma svoje stranky na Slovensku?!), pouzil argumenty na ktore nikto ani trochu nepipol. Preco asi?
Este stale je tvoja pozicia fungovania MPG kekecin taka velmi neotrasitelna? Davaj si do paliva aditiva, nieco od STP, Liqui Moly, Castrolu, Shellu, VIFu (vyraba to pre nich rakuska rafinerka pri Viedni kde sa spracuva 95% paliv pre Rakusko), to su proste velke petrochemicke firmy a nie nejake sprostosti.
Mimochodom, vies mi vysvetlit ako je mozne ze commonrail dieslove cerpadlo je zanesene alebo spinave? Je fakt skoda ze si tie cerpadla neodfotil :) lebo tam je tolerancia taka miniaturna ze ludsky vlas je oproti tomu hrube lano. Takze by som fakt chcel vidiet spinavu commonrail pumpu. Fakt si niekedy videl rozobrate cerpadlo alebo len trepes sprostosti?
Alebo si myslel zvonku? Jakoze obal bol spinavy?
luky2208 napísal:Podla tvojho vyjadrenia usudzujem že si vživote nič nepridal do paliva a asi sa toho bojíš.Je velká škoda že som nenafotil ako vyzeralo z vnutra čerpadlo z auta ktoré použivalo tabletky a z auta ktore jazdilo na čistu naftu. Asi by si nemal slov lebo jedno bolo ako zrkadlo a druhé ako ked sa pozrieš do komína.
Takže ak už nič tak aspon budeš mať čistú a bezporuchovú palivovú sústavu.
luky2208 napísal:Kto chce nech si to vyskuša a potom nech tu napiše nazor a kto nechce tak ho do toho nik nenuti a nech jazdí na čo uzná za vhodné.
Lopo napísal:az na to ze to nie je len tak ze hodit jednu tabletku a sak ked nezaberie, tak uz si to nekupim... ale ked mi to dosere cerpadlo? alebo vstreky? to bude velmi draha osobna skusenost, nemyslis? a kedze neexistuju ziadne relevantne dokazy tak je hlupost to skusat len z rozmaru kvoli nejakej vysnivanej 30% uspore na spotrebe
Lopo napísal:az na to ze to nie je len tak ze hodit jednu tabletku a sak ked nezaberie, tak uz si to nekupim... ale ked mi to dosere cerpadlo? alebo vstreky? to bude velmi draha osobna skusenost, nemyslis? a kedze neexistuju ziadne relevantne dokazy tak je hlupost to skusat len z rozmaru kvoli nejakej vysnivanej 30% uspore na spotrebe
luky2208 napísal:Tak taketo ryziko podstupuješ pri každom tankovaní na slovenských benzinkach100kw motor v E46ke je toho živým prikladom
skoki napísal:
takže 30% :-)))))))
neber to v zlom ale aby ti klesla spotreba tabletkou o 30% to si hadam vážne nemysliš.
Zaujímalo by ma či máš teraz ked tankuješ ukrajinske palivo o hodne vyššiu spotrebu ako ked tankuješ na slovensku????