... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

miki012
Autor témy
Auto: x5
Kraj: Trnavský

pozor na clena foxik666

Nedeľa, 25. Júla 2010, 19:40

dna 11.7 som od neho kupil pneumatiky,ktore vyzerali ako nove.dna 14.7 ked som ich isiel prezut sme v pneuservise zistili, ze su zlomene, co volnym okom nebolo vydiet.tak som mu volal co a ako, ale od vtedy mi nezdviha mobil a nereaguje na sms. este 18.7 mi odpisal, ze on ich kupil od jedneho debila a ten mu nechce vratit peniaze a ze ho to mrzi.tak som mu dal tyzden cas na vybavenie.vcera som mu volal aj pisal sms no samozrejme ziadna odpoved, ale na bmwklube bol dneska prihlaseny... takze mlady panko vyries tuto situaciu tak jak sa patri a ja potom rad tuto temu zmazem.

Užívateľov profilový obrázok
migo
Auto: BMW 5 530i V8 r.v.94

Re: pozor na clena foxik666

Nedeľa, 25. Júla 2010, 19:50

Ja už som na bmw clube riešil podobný prípad ](*,) ,no s neúspešným koncom [-( .Odporúčam nabudúce si prejsť "spolahlivý predajcovia",až potom nakupovať!!!Prajem úspešné dokončenie kšeftíku!
žigulák
škoda 120
seat leon 1.9tdi
volvo truck fh12 460ps
bmw E34 530i V8 M60 B30
bmw E39 530D Touring

miki012
Autor témy

Nedeľa, 25. Júla 2010, 19:53

migo napísal:
Ja už som na bmw clube riešil podobný prípad ](*,) ,no s neúspešným koncom [-( .Odporúčam nabudúce si prejsť "spolahlivý predajcovia",až potom nakupovať!!!Prajem úspešné dokončenie kšeftíku!
predava tu este elektrony tak som mu urobil aj tam reklamu.a ty si skim riesil takyto problem?

migo
Auto: BMW 5 530i V8 r.v.94

Pondelok, 26. Júla 2010, 20:31

Ja som riešil problém so Z.....,nejsom sviňa,nebudem písať konkrétne.Mrzí ma to doteraz,ten chalan totálne zmenil svoju verziu ako to bolo :wink: Len,aby si zachoval dobré meno.Oslovil zopár členov z clubu,ktorí bývajú nedaleko neho,tí napísali do fóra len v dobrom slova zmysle.Netvrdím,určo s ním boli aj dobré kšefty,ale asi len osobný odber.Ja dobierkou.Už som tu čítal ako ho chalani cez fórum urgovali [-o< aby im aspoň odpovedal na dotazy.On ponúkal diely a aj bol záujem ale asi márne :-& .No ďalej som sa nezaujímal =; Pohladaj ak chceš tú tému prečítať :wink:
žigulák
škoda 120
seat leon 1.9tdi
volvo truck fh12 460ps
bmw E34 530i V8 M60 B30
bmw E39 530D Touring

100RM
Auto: e61 550i
Kraj: Bratislavský

Streda, 28. Júla 2010, 17:48

Zase na druhej strane - ja by som tiez houby poznal zlomene gumy a keby som ich takto kupil a potom predaval, tiez by som bol prekvapeny ...

miki012
Autor témy

Streda, 28. Júla 2010, 20:30

100RM napísal:
Zase na druhej strane - ja by som tiez houby poznal zlomene gumy a keby som ich takto kupil a potom predaval, tiez by som bol prekvapeny ...
takze podla teba ich mam aj ja predat a vyhovarat sa potom na neho jak to robi on?

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 29. Júla 2010, 07:54

100RM napísal:

Stalo sa to aj mne,kúpil som od kamaráta alu aj s pneu,potreboval som alu a kedže pneu boli fajn na klube sa predali hňeť,asi o 10 dni mi volal člen že som mu mohol povedať že pneu boli opravované a jedna bola už neviem čo.Ja som to ale nevedel,len som pneu zhodil a bolo.
Apropo pneu mi predal člen a super kamarát Bazi,lenže ten keď kupoval auto dostal dve sadu Alu k autu a jednu mi predal,tiež o vadnosti pneu nevedel.
Proste koloč,ale nikoho sa nezastávam,len konštatujem že môžeš ojebať niekoho nevedomky.
Cítil som sa dosť blbo keď mi člen na zelenej e39 520i tour volal že pneu sú opravované.
Ospravedlňujem sa mu ešte raz a dúfam že mu slúžia.

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 29. Júla 2010, 11:12

ja som tiez dal na vymenu gumi a to mi chalan volal v akom stave su ze to nema vyznam, potom som chvilku nudzovo behal ja (2 tyzdne pred zimou) a nasledne som ich posunul dodovi na blbnutie ;)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 29. Júla 2010, 13:11

matyson napísal:
Stalo sa to aj mne,kúpil som od kamaráta alu aj s pneu,potreboval som alu a kedže pneu boli fajn na klube sa predali hňeť,asi o 10 dni mi volal člen že som mu mohol povedať že pneu boli opravované a jedna bola už neviem čo.Ja som to ale nevedel,len som pneu zhodil a bolo.
Apropo pneu mi predal člen a super kamarát Bazi,lenže ten keď kupoval auto dostal dve sadu Alu k autu a jednu mi predal,tiež o vadnosti pneu nevedel.
Proste koloč,ale nikoho sa nezastávam,len konštatujem že môžeš ojebať niekoho nevedomky.
Cítil som sa dosť blbo keď mi člen na zelenej e39 520i tour volal že pneu sú opravované.
Ospravedlňujem sa mu ešte raz a dúfam že mu slúžia.

toje prave to riziko, pri jazdenej gume, osobne by som jazdene pneu bez zaruky nekupil :roll:
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

marek1933
Auto: evo 2 turbo kachle
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 29. Júla 2010, 15:43

nove gumy su nove \:D/
Obrázok

miki012
Autor témy

Štvrtok, 29. Júla 2010, 16:41

jararak napísal:
ja som tiez dal na vymenu gumi a to mi chalan volal v akom stave su ze to nema vyznam, potom som chvilku nudzovo behal ja (2 tyzdne pred zimou) a nasledne som ich posunul dodovi na blbnutie ;)
ale tieto su tak na vyhodenie a to maju dezen 8mm...

slacker
Auto: E39 530dA

Utorok, 10. Augusta 2010, 20:54

Tiez som tu kupil od jedneho uzivatela elektrony s letnymi pneu. Islo mi len o elektrony, chcel som ich na zimu a pneu som kupoval nove. Tie jeho pneu mali super dezen, chcel som ich predat. No uz pri mojej kupe jedno kolo bolo vyfucane, povedal ze to asi jeho maly brat sa hral :)). Boli sme to aj na benzinku nafukat a "naslinit", tvarilo sa ok tak som ich zobral. Bohuzial po tyzdni kolo vyfucane. Ked som bol prezuvat, pytal som sa na moznost opravy, ale pneu bola poskodena z boku a to vraj nejde. Nasiel som tu potom aj prispevok, kde sa pytal na moznost opravy takto poskodenej pneu, tiez bol v servise a povedali mu, ze to nejde. No ked som mu ten prispevok ukazal, povedal, ze to sa jednalo o ine pneu z druheho auta... No proste kto by mu neuveril, ze? Cize som sa na to vykaslal a nabuduce si dam vacsi pozor. Pneu su hodene v pivnici a su mi na nic..

cretino
Auto: ..kombik :)

Utorok, 10. Augusta 2010, 21:26

slacker napísal:
Tiez som tu kupil od jedneho uzivatela elektrony s letnymi pneu. Islo mi len o elektrony, chcel som ich na zimu a pneu som kupoval nove. Tie jeho pneu mali super dezen, chcel som ich predat. No uz pri mojej kupe jedno kolo bolo vyfucane, povedal ze to asi jeho maly brat sa hral :)). Boli sme to aj na benzinku nafukat a "naslinit", tvarilo sa ok tak som ich zobral. Bohuzial po tyzdni kolo vyfucane. Ked som bol prezuvat, pytal som sa na moznost opravy, ale pneu bola poskodena z boku a to vraj nejde. Nasiel som tu potom aj prispevok, kde sa pytal na moznost opravy takto poskodenej pneu, tiez bol v servise a povedali mu, ze to nejde. No ked som mu ten prispevok ukazal, povedal, ze to sa jednalo o ine pneu z druheho auta... No proste kto by mu neuveril, ze? Cize som sa na to vykaslal a nabuduce si dam vacsi pozor. Pneu su hodene v pivnici a su mi na nic..

daj konkretne meno, urcite sa to tu zide... :roll:
F11 525d
E70 35d

100RM
Auto: e61 550i

Pondelok, 16. Augusta 2010, 14:04

miki012 napísal:
takze podla teba ich mam aj ja predat a vyhovarat sa potom na neho jak to robi on?

To samozrejme nie, ale nemozes ho obvinovat ze o tom vedel a urobil to schvalne.

miki012
Autor témy

Pondelok, 16. Augusta 2010, 14:44

100RM napísal:

To samozrejme nie, ale nemozes ho obvinovat ze o tom vedel a urobil to schvalne.
ale nejak sa tu stratila pointa...ci otom vedel alebo nie je uplne jedno!zoberiem pneu vratim peniaze a riesim to stym od koho som ich kupil.Tak to ma fungovat a nie vyhovarat sa...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných