... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
migo napísal:predava tu este elektrony tak som mu urobil aj tam reklamu.a ty si skim riesil takyto problem?Ja už som na bmw clube riešil podobný prípad,no s neúspešným koncom
.Odporúčam nabudúce si prejsť "spolahlivý predajcovia",až potom nakupovať!!!Prajem úspešné dokončenie kšeftíku!
100RM napísal:takze podla teba ich mam aj ja predat a vyhovarat sa potom na neho jak to robi on?Zase na druhej strane - ja by som tiez houby poznal zlomene gumy a keby som ich takto kupil a potom predaval, tiez by som bol prekvapeny ...
100RM napísal:Zase na druhej strane - ja by som tiez houby poznal zlomene gumy a keby som ich takto kupil a potom predaval, tiez by som bol prekvapeny ...
matyson napísal:Stalo sa to aj mne,kúpil som od kamaráta alu aj s pneu,potreboval som alu a kedže pneu boli fajn na klube sa predali hňeť,asi o 10 dni mi volal člen že som mu mohol povedať že pneu boli opravované a jedna bola už neviem čo.Ja som to ale nevedel,len som pneu zhodil a bolo.
Apropo pneu mi predal člen a super kamarát Bazi,lenže ten keď kupoval auto dostal dve sadu Alu k autu a jednu mi predal,tiež o vadnosti pneu nevedel.
Proste koloč,ale nikoho sa nezastávam,len konštatujem že môžeš ojebať niekoho nevedomky.
Cítil som sa dosť blbo keď mi člen na zelenej e39 520i tour volal že pneu sú opravované.
Ospravedlňujem sa mu ešte raz a dúfam že mu slúžia.
jararak napísal:ale tieto su tak na vyhodenie a to maju dezen 8mm...ja som tiez dal na vymenu gumi a to mi chalan volal v akom stave su ze to nema vyznam, potom som chvilku nudzovo behal ja (2 tyzdne pred zimou) a nasledne som ich posunul dodovi na blbnutie
slacker napísal:Tiez som tu kupil od jedneho uzivatela elektrony s letnymi pneu. Islo mi len o elektrony, chcel som ich na zimu a pneu som kupoval nove. Tie jeho pneu mali super dezen, chcel som ich predat. No uz pri mojej kupe jedno kolo bolo vyfucane, povedal ze to asi jeho maly brat sa hral :)). Boli sme to aj na benzinku nafukat a "naslinit", tvarilo sa ok tak som ich zobral. Bohuzial po tyzdni kolo vyfucane. Ked som bol prezuvat, pytal som sa na moznost opravy, ale pneu bola poskodena z boku a to vraj nejde. Nasiel som tu potom aj prispevok, kde sa pytal na moznost opravy takto poskodenej pneu, tiez bol v servise a povedali mu, ze to nejde. No ked som mu ten prispevok ukazal, povedal, ze to sa jednalo o ine pneu z druheho auta... No proste kto by mu neuveril, ze? Cize som sa na to vykaslal a nabuduce si dam vacsi pozor. Pneu su hodene v pivnici a su mi na nic..
miki012 napísal:takze podla teba ich mam aj ja predat a vyhovarat sa potom na neho jak to robi on?
100RM napísal:ale nejak sa tu stratila pointa...ci otom vedel alebo nie je uplne jedno!zoberiem pneu vratim peniaze a riesim to stym od koho som ich kupil.Tak to ma fungovat a nie vyhovarat sa...
To samozrejme nie, ale nemozes ho obvinovat ze o tom vedel a urobil to schvalne.