... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Džaro
Autor témy
Auto: Dračia cicina
Kraj: Trenčiansky

Pokuta!

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 16:01

Čaute, dalo by sa zistiť cez policajtov nejako meno bonzáka ktorý ma nabonzoval za parkovanie na chodníku?
Pritom auto dnes stálo na inom mieste. Takže ten modrý kokot ani dôkaz nemas asi. Len zadelil 30€ a nemohol povedať meno.
Ide o to, že rád by som sa odvďačil susedkovi, ktorý nabonzoval.
Nová Dubnica dňa 15.4.2010.
Nenávidím skurvené bonzáctvo, finančná odmena + pivko.

killian
Kraj: Bratislavský

Re: Pokuta!

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 16:08

kenny napísal:
Čaute, dalo by sa zistiť cez policajtov nejako meno bonzáka ktorý ma nabonzoval za parkovanie na chodníku?
Pritom auto dnes stálo na inom mieste. Takže ten modrý kokot ani dôkaz nemas asi. Len zadelil 30€ a nemohol povedať meno.

To akoze len prisiel, ze "vcera ste stali na chodniku, dajte mi 30 eur" ??

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 16:21

kenny napísal:

nebolo to niekde na namesti? pretoze tam je to pod kamerami, zaparkujes tam na 10min. a hned su tam fizli s papucou, tebe asi nestihli dat, ale ak mali zaznam, tak na zaklade toho..
.

Džaro
Autor témy

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 16:38

xtreme napísal:
nebolo to niekde na namesti? pretoze tam je to pod kamerami, zaparkujes tam na 10min. a hned su tam fizli s papucou, tebe asi nestihli dat, ale ak mali zaznam, tak na zaklade toho..

Nie pred domom a tam kamera nieje, navyše to auto bolo pod stromom. A nikdy si to policajti nevšímali.
Policajt týpek došiel smutný, že mu to je ľúto a bolo to treba k úhrade. Asi susedov serieme kadejakými "výstrelkami" a závidia.
Tak nemajú čo na robote a takto znepríjemňujú život.

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 16:41

Ako sorry, by som povedal tomu v uniforme, ja som na trave neparkoval nestal. nech mi ukaze nejaku nahravku, alebo fotku.
Ved to by mohol kazdy povedat ze ty si stal na trave.

Džaro
Autor témy

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 16:50

Ale to aby chytali výpalníkov a podobných debilov na to serú... ](*,)

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 16:52

kenny napísal:

od vyplanikov a inych debilov nemaju za co vyberat pokuty :-D welcome in capitalism :lol: :lol: :lol: :lol:

Arnost
Auto: krhla kachle x2

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 17:37

kenny napísal:

to ako nemal žiadny dôkaz že si tam stál???
pokial tam neni dobrý známy tak sa to asi nedozvieš :?

Šubo
Auto: BMW Power

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 17:56

Co ti jebe-buzeranti zasrany,pokial nema foto by som ho poslal do pecka =;
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

Džaro
Autor témy

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 18:16

Matka pozná pár policemanov ale či to bude zisťovať neviem. Skúsil som tu na klube či niekto nepozná ako sa dostať k menu.
Ale mám tip, že kto asi. Určite to bol chlap lebo raz nechal odkaz za stieračom, že ak sa to zopakuje tak volá políciu.
A podľa písma som usúdil, že to nebol nejaký starý páprda. Rovné písmo na tvrdo napísané na A4rke kancelárskom papiery.
Nech si buzerant skúsi zaparkovať auto pred bytovku ktorá má parkovisko pre 30 áut a máme ich tu 50...

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 18:30

Niet nad dobroprajnych susedov :twisted:

Cosmo
Auto: E53

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 19:17

Kenny nehnevaj sa ale hlupák si sčasti aj ty. Od prehnane aktívneho suseda je síce pekné že nechce aby si stál na tráve, obrubníku a podobne... Ale kebyže sa ja oblečiem do uniformy, prídem k tebe s papierom a napr. sfalšovanou pečiatkou PZ pýtať pokutu za zlé parkovanie, zaplatil by si mi? Ak áno, daj svoju adresu prídeme celý klub.

Veď ak nemá dôkaz o tom že si tam stál tak ti nič nedokáže. Ak by starý odfotil tvoje auto a to dal na políciu ako podnet k riešeniu, tak nepoviem nič.. Ale toto?

Spomeňme si na časy keď na Palackého ulici v TN každý deň odťahovali na starej Avii autá? Každé auto natočené kamerou MsP odtiahnutých v priemere 30 áut denne, pokuta od 1000 Sk vyššie. Nikto sa nevykrútil koho už odtiahli. Fízli si svoje autá predsa poznajú...

Tak najbližšie sa nenechaj ojebabrať lebo potom budeš zbytočne nariekať.

Na margo zisťovania kto ťa bonzol a podobných vecí, no pod každým papierom, pokutou musí byť niekto podpísaný. Ten kto odovzdal sťažnosť ju mohol dať anonymne (teplý bonz). Ale kto ju prijal a spracoval musí tam byť podpísaný. Viac ti k tomu asi neviem povedať.

Snáď len že ja som platil naposledy z 60 euro len 9 euro pokutu a to som vošiel do zákazu priamo pred budovou MsP a hneď dobehli traja iniciatívny kumne, keďže je tam kamera tak radšej nedráždiť..

Ondro

mrkwo
Auto: e46/330D touring
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 19:19

stale si nepovedal jak to cele bolo?
Dosiel policajt a povedal ze vcera tam stalo vase auto? a ty si zaplatil 30 eur?
neachapem nejak tomu.
BMW 330D touring

futy
Auto: C180w205

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 19:51

Ako nechápem ako toto niekto zaplatí ](*,) Ja som minule nezaplatil meskáčom zato že som nestál na STOPKE, lebo to nemali na kamere a to tam boli 2-ja. Vyhrážali sa štátnou políciou a čo ja viem čo a aj tak som šiel zadara :mrgreen: a kto chce nech platí :-({|=
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

Cosmo
Auto: E53

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 19:55

futy napísal:
Ako nechápem ako toto niekto zaplatí ](*,) Ja som minule nezaplatil meskáčom zato že som nestál na STOPKE, lebo to nemali na kamere a to tam boli 2-ja. Vyhrážali sa štátnou políciou a čo ja viem čo a aj tak som šiel zadara :mrgreen: a kto chce nech platí :-({|=

Tak ešte sa Kenny nevyjadril ako to vlastne celé bolo. Ale nedostatok parkovacích miest na sídliskách je jedna vec. Hrubé porušenie dopr. predpisov je vec druhá. Nejde o to či majú dôkaz alebo nie. Nato kašľať. Ale si zober že niekto takisto ako ty nebude rešpektovať STOPku a nabúra do teba a tvoje auto na šrot... Zlo plodí zlo. peace

Nám dedinčanom sa to dobre hovorí keď na dvore parkujem koľkokrát aj 5 áut, nevraviac že do stodoly napracem aj kamión resp. kamión a 2 traktory :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 234 neregistrovaných