... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Cosmo napísal:
Tak ešte sa Kenny nevyjadril ako to vlastne celé bolo. Ale nedostatok parkovacích miest na sídliskách je jedna vec. Hrubé porušenie dopr. predpisov je vec druhá. Nejde o to či majú dôkaz alebo nie. Nato kašľať. Ale si zober že niekto takisto ako ty nebude rešpektovať STOPku a nabúra do teba a tvoje auto na šrot... Zlo plodí zlo. peace
Nám dedinčanom sa to dobre hovorí keď na dvore parkujem koľkokrát aj 5 áut, nevraviac že do stodoly napracem aj kamión resp. kamión a 2 traktory
kenny napísal:No na Černyševského 3 majú aj odpadkové koše na čip.
Cosmo napísal:Akože mi hovor, ja preto ani nechcem chodiť k priateľke, večer TN juh, nie je kde zaparkovať. Radšej to nehám pri ambulancii a na juh si vybehnem peši a mám kľud a trochu tréningu. Aby ti nejaký jebko poškriabal auto ako minule kapotu...to nevravím keď som bol naposledy v Petržalke, tak chalanisko ešte aj výťah bol na čip, každé dvere na čip, nikde si sa nedostal bez čipu kokso. Dôvod? Feťáci, čorkári... niečo nepochopiteľné..
Cosmo napísal:
To myslíš dúfam ako srandu![]()
. Dnes ukradnú aj hluchému vatu z ucha. Kde sú časy keď som ako malé decko zabudol v aute zvonku v zámku kľúč. Auto od rána do neskorého večera na ulici, kľúč zvonku v zámku, my sme ho hľadali a nič. Nakoniec sa našiel tam kde som ho nechal. Toto spraviť v meste, tak auto fuč ani ma tá dvojica dverí nezabudne privrieť
Pravda však že v poslednej dobe chodia kade-tade Romales na žigulákoch, predávajú, skupujú, okukujú, aj pár vecí z chatiek zmizlo. Aj sa pomenili zámky preventívne, za stodolu reflektory s čidlami pohybu, závory opraviť. Treba sa chrániť. Policajti po 14 rokoch začali chodiť aj do našej časti atď. A dnes sme museli utratiť psa lebo našklbol susede nohavice(nie prvý krát). Šťastie že máme ešte jedného a cez víkend idem spraviť koterec pre Dobermana. A to som vraj paranoidný človek,neveríím
k0be napísal:inak neni max pokuta za parkovanie 60 eciek? teda mam taky pocit, ze minule spominal mestsky tuto sumu, ked sme papucu u kamarata na aute riesili....a moze to riesit aj dohovorom, keby chcel
Cosmo napísal:Snáď len že ja som platil naposledy z 60 euro len 9 euro pokutu a to s...