... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Re: Pokuta!

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 20:08

Cosmo napísal:

Tak ešte sa Kenny nevyjadril ako to vlastne celé bolo. Ale nedostatok parkovacích miest na sídliskách je jedna vec. Hrubé porušenie dopr. predpisov je vec druhá. Nejde o to či majú dôkaz alebo nie. Nato kašľať. Ale si zober že niekto takisto ako ty nebude rešpektovať STOPku a nabúra do teba a tvoje auto na šrot... Zlo plodí zlo. peace

Nám dedinčanom sa to dobre hovorí keď na dvore parkujem koľkokrát aj 5 áut, nevraviac že do stodoly napracem aj kamión resp. kamión a 2 traktory :mrgreen:

No ja som tadial nepreletel tak že som niekoho obmedzil alebo ohrozil, ale som nestál a za to chceli 60,-€ tak dostali h..o :mrgreen: A je rozdiel STOPKA a STOPKA, lebo niekde sa bez toho aby som zastavil, bezpečne prejsť nedá :wink:

A to parkovanie to chápem, lebo pred rokom keď som nemal garáž a prišiel som večer pred panelák tak niekedy auto aspoň z časti stálo na trávniku inak to nešlo.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 20:11

kur*a...niektory ludia fakt nemaju co na praci....to co mu stara vcera nedala alebo sa mu nepostavil dpc ? nechapem takychto ludi skurvn*ch!

kto to bol sa asi nedozvies, iba ak by si mal znamost na policii, pripadne by si sa niejako "dohodol" s tym ktory to mal na starosti
Agelias© by migo
///MARKETING

Džaro
Autor témy
Auto: Dračia cicina
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 20:31

Takto
---> Auto stálo 2 dni do zadu na chodníku, už asi 2 mesiace pred dnešnou pokutou sa objavil za stieračom odkaz na A4rke s výhražkou, že ak sa auto tam ešte raz odstaví tak bude riešiť tento incident políciou.
---> Policajt prišiel predložil blokovú pokutu (povedal, že nás sused udal mamka chcela vedieť meno a a ja) najprv chcel dať na 80€ ale s matkou sme ho sparcovali na 30... Bolo mu to aj ľúto lebo tiež chápe, že je nedostatok miest v Novej. Ale zákon je zákon.
Ide mi hlavne o to meno kto to bol za skurvysyna, lebo susedia si nás dobiedzajú aj za to, že máme doma kocúra a majú žlté parapety keď kvitnú kvetiny...
A už to začína skurvene liesť na nervy. :roll: :roll: :roll:

Cosmo
Auto: E53

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 21:10

Kenny, ale na základe akého podkladu ti dal pokutu? Že zákon je zákon??!! Aký zákon? Mestská Polícia spadá pod mesto a nie pod štátnu políciu. Jednotlivé mestá majú iné pravidlá, či?? Predsa ak ti nedokáže ten priestupok že si tam stál, že si niečo poškodil, že si vošiel do zákazu, že si stál na mieste vyhradenom pre invalidov atď... Proste tomuto nechápem ja a asi ani ostatný z fóra. To u mňa zazvoní policajt s blokom že som stál tam kde som nemal stáť a nebude mať dôkaz tak ho odbijem že keď bude mať dôkaz môžeme sa ďalej baviť. Dávam si pozor na susedov a jednám slušne bez zbytočných ostychov. Čo ti pomôže keď budeš vedieť kto ťa bonzol???

Džaro
Autor témy

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 21:27

Môžem si s bonzákom dať kafíčko a mudrc nech mi vysvetlí kde parkovať po tej 17tej...
Nie ten sused to nahlásil mestský si to boli pozreť asi a dnes prišli. A ani za boha nemohol povedať meno bonzáka.
Doba je zlá každý sa bojí o robotu.
Sused dostal tiež 60€ za to, že stál na tom istom mieste.
Takže asi je najlepšie parkovať auto do pivnice alebo do špajzy...

Cosmo

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 21:31

Akože mi hovor, ja preto ani nechcem chodiť k priateľke, večer TN juh, nie je kde zaparkovať. Radšej to nehám pri ambulancii a na juh si vybehnem peši a mám kľud a trochu tréningu. Aby ti nejaký jebko poškriabal auto ako minule kapotu...to nevravím keď som bol naposledy v Petržalke, tak chalanisko ešte aj výťah bol na čip, každé dvere na čip, nikde si sa nedostal bez čipu kokso. Dôvod? Feťáci, čorkári... niečo nepochopiteľné..

Džaro
Autor témy

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 21:35

No na Černyševského 3 majú aj odpadkové koše na čip. Presne každý feťák a ožran keď vidí auto tak ho musí dojebať.
No lenže prča je keď si zabudneš kľúče a ideš von... tak si v riti ťa to zavre do 2 dverí a môžeš tak telefonovať rodine alebo susedovi.
:mrgreen:

Cosmo

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 21:43

kenny napísal:
No na Černyševského 3 majú aj odpadkové koše na čip.

To myslíš dúfam ako srandu :shock: :lol: . Dnes ukradnú aj hluchému vatu z ucha. Kde sú časy keď som ako malé decko zabudol v aute zvonku v zámku kľúč. Auto od rána do neskorého večera na ulici, kľúč zvonku v zámku, my sme ho hľadali a nič. Nakoniec sa našiel tam kde som ho nechal. Toto spraviť v meste, tak auto fuč ani ma tá dvojica dverí nezabudne privrieť :^o Pravda však že v poslednej dobe chodia kade-tade Romales na žigulákoch, predávajú, skupujú, okukujú, aj pár vecí z chatiek zmizlo. Aj sa pomenili zámky preventívne, za stodolu reflektory s čidlami pohybu, závory opraviť. Treba sa chrániť. Policajti po 14 rokoch začali chodiť aj do našej časti atď. A dnes sme museli utratiť psa lebo našklbol susede nohavice(nie prvý krát). Šťastie že máme ešte jedného a cez víkend idem spraviť koterec pre Dobermana. A to som vraj paranoidný človek,neveríím :mrgreen:

BMino
Auto: modre

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 21:50

Cosmo napísal:
Akože mi hovor, ja preto ani nechcem chodiť k priateľke, večer TN juh, nie je kde zaparkovať. Radšej to nehám pri ambulancii a na juh si vybehnem peši a mám kľud a trochu tréningu. Aby ti nejaký jebko poškriabal auto ako minule kapotu...to nevravím keď som bol naposledy v Petržalke, tak chalanisko ešte aj výťah bol na čip, každé dvere na čip, nikde si sa nedostal bez čipu kokso. Dôvod? Feťáci, čorkári... niečo nepochopiteľné..

s parkovanim je to aj unas blbe, vzdy ked idem ku babe stojim v zakaze na parkovisku pre mestskych policajtov, lebo len tam je volne :roll:
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 22:46

fuuu 30€?
mna tiez niekto bonzol a aj ma odfotili, ale ked som osobne prisiel na fizlaren platil som len 5€ a nabonzoval som ja pre zmenu dalsie 3 auta.. no ale samozrejme vraky zavadzajuce na parkovacich miestach... aj som im priniesol vytlacene fotky (: ihned sadli do auta :lol:

donuzo
Auto: BMW 330d 400ps/900Nm
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 15. Apríla 2010, 23:17

fuu.. bez dokazov je to dobrovolne platenie pokut :))

Myslim ,ze aj pani policajti kolko krat len skusaju ako na mna minule,,,idem si pekne pomaly k stopke,,zastavim,,pozrem do lava,doprava a tam 40m policajti,,samozrejme som nemal pasy,,,tak som si v klude natiahol pasy (vsak folie su) a vyrazim im vustrety,,policajt ma zbada,uteka cez celu cestu a uz ma odmaval...zastavim pootvorim okienko a on hned na mna : pan vodic viete akeho priestupku ste sa dopustili??? hmm..pozeram naho a vravim,,niesom si nicoho vedomi"" ,,a on: NESTALI STE NA STOPKE!!!! ....

kua ..do mna 100hromov,,skoro som vykrikol "vsak som si tam min.10s pas zapinal ty ko...",,,udrazal som sa tak som dal,,,ze chcem vidiet zaznam ,,ze som naisto stal,,,v tom si vypytal doklady,,,pobehal okolo auta a poprial mi priemnu cestu...

Som zvedavy kolko ludi sa chyti,,,a povedia napr.: "ozaj som nestal??" a policajt povie ozaj nie mate to za 60eur :)))

pritom ako ma zastavuju mam zazitkov a zazitkov,,, :)
BMW 330D <400ps/900NM> d-racing.sk diesel chiptuning (chiptuning,upravy sw,odstranenie dpf,egr,odstranenie chybovych kodov atd.)

futy
Auto: C180w205

Piatok, 16. Apríla 2010, 06:50

Tak tak skúšajú, aj kolegu raz tak vyskúšali a zaplatil za "rýchlosť", policajti šli z vedľajšej cesty, on šiel po hlavnej, a nešiel v tej dobe platnou 60-kou ale oni sa rozhodli že ho skásnu tak za ním vyštartovali prišli až do závodu za ním že ako on šiel rýchlo, kontrolovali akurát VP a TP a pác mu 500,-Sk on vyklepkaný a zaplatil a bolo :-({|=
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

Džaro
Autor témy

Piatok, 16. Apríla 2010, 14:16

Cosmo napísal:

To myslíš dúfam ako srandu :shock: :lol: . Dnes ukradnú aj hluchému vatu z ucha. Kde sú časy keď som ako malé decko zabudol v aute zvonku v zámku kľúč. Auto od rána do neskorého večera na ulici, kľúč zvonku v zámku, my sme ho hľadali a nič. Nakoniec sa našiel tam kde som ho nechal. Toto spraviť v meste, tak auto fuč ani ma tá dvojica dverí nezabudne privrieť :^o Pravda však že v poslednej dobe chodia kade-tade Romales na žigulákoch, predávajú, skupujú, okukujú, aj pár vecí z chatiek zmizlo. Aj sa pomenili zámky preventívne, za stodolu reflektory s čidlami pohybu, závory opraviť. Treba sa chrániť. Policajti po 14 rokoch začali chodiť aj do našej časti atď. A dnes sme museli utratiť psa lebo našklbol susede nohavice(nie prvý krát). Šťastie že máme ešte jedného a cez víkend idem spraviť koterec pre Dobermana. A to som vraj paranoidný človek,neveríím :mrgreen:

Myslím to vážne, majú ich v takých mrežiach zavreté aby tam nechodili bezďáci robiť bordel.

k0be
Auto: mam
Kraj: Bratislavský

Piatok, 16. Apríla 2010, 15:08

inak neni max pokuta za parkovanie 60 eciek? teda mam taky pocit, ze minule spominal mestsky tuto sumu, ked sme papucu u kamarata na aute riesili....a moze to riesit aj dohovorom, keby chcel :wink:
ex E39 530iA

Cosmo

Piatok, 16. Apríla 2010, 16:54

k0be napísal:
inak neni max pokuta za parkovanie 60 eciek? teda mam taky pocit, ze minule spominal mestsky tuto sumu, ked sme papucu u kamarata na aute riesili....a moze to riesit aj dohovorom, keby chcel :wink:

Cosmo napísal:
Snáď len že ja som platil naposledy z 60 euro len 9 euro pokutu a to s...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných