... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
E38 napísal:Treba ist do banky, alebo sa to da cez paypal?
E38 napísal:Na ebay kupujem casto veci z celeho sveta, nikdy som problem nemal, ale raz som kupl z USA od polaka, ten pravdepodobne je podvodnik a mam tento problem...na ebay neuspejem, lebo to je taky debilny system, ze mozem riesit reklamaciu max. do 2 mesiacov od kupenia, potom na mna kaslu, nemozem predavajucemu dat ani ziadny feedback...proste nic....napadlo ma, zeby som siel do banky a reklamoval platbu...
TiTAN napísal:no system je to praveze perfektny a totalne premysleny, len skoda ze si to nezacal riesit skor, prachy by ti ebay vratil isto, oni si to s dotycnym uz potom vyriesia
E38 napísal:TiTAN: no ano, ale predajca mi pisal ze posiela dalsi balik...tak sa ten cas natiahol a uz som presvyhol tu dvojmesacnu lehotu....totis objednal som to 12. decembra, on mi napisal 23. decembra ze balik je na ceste a koncom roka by mi mal prist, vedel som ze cez vianocne obdobie posty nestihaju, tak som cakal a bol relativne kludny, no atd. atd... az som sa nedockal...u paypal som otvoril case s problemom, ze balik nedosiel, tak ma poslali do <> s tym ze si to mam vydiskutovat s predajcom...inak je to pekny system ako oklamat kupujuceho, mozem ho natahovat ze posielam nove baliky, az prejde ta 2. mesacna lehota a je to v "suchu", ani negativny feedback mi nemoze dat
Mimo napísal:len tak odveci.. dajú sa peniaze cez paypal aj prijímať? spomínam si ,že volakedy sa dalo len platiť