... všetko o BMW ...
kenedy_e46 napísal:Tak tomu sa hovory magor ktory nema na Bmw ale iba na motor. to je debilizmus davat BMW motor do skody vsak to ma hotovu truhlu.
xtreme napísal:ked je to pekne urobene nevravim nic ale hento malo od toho dalekohm.. mozna.. to bol moj sen od malicka napchat do predu do skodovky motor z bmw.. uz som to videl.. myslim ze tam bol 3-liter a jazdil bez kapoty, brutal..![]()
![]()
a na discovery ukazovali skodu 120 s motorom z audiny.. myslim ze to bol 8valec, ale to uz si niesom celkom isty.. na prednej kapote brutal nasavac.. maximalka 280.. fakt pecka.. hovorte si co chcete... ked je to pekne urobene je to pecka..
Necrocyklo napísal:ale to uz nieje povodna rapidkaKed uz pchaju take tazke veci do plechoviek,tak nech to aspon vyzera aspon
takto
Necrocyklo napísal:No vojencine som spoznal jedneho manika,co do maleho fiatu (500,alebo 600) natrieskal 1,8t z audi.Blatniky vytiahol o cele kolesa,ktore boli pomaly tak siroke ako auto a kabinu musel rozrezat za dverami a urobit ju vzadu vyklapaciu,aby sa dostal k agregatu.Vozi ho obcas na zrazy.Ma,alebo mal modru farbu.Mozno ho aj niekto videl.
Necrocyklo napísal:
No vojencine som spoznal jedneho manika,co do maleho fiatu (500,alebo 600) natrieskal 1,8t z audi.Blatniky vytiahol o cele kolesa,ktore boli pomaly tak siroke ako auto a kabinu musel rozrezat za dverami a urobit ju vzadu vyklapaciu,aby sa dostal k agregatu.Vozi ho obcas na zrazy.Ma,alebo mal modru farbu.Mozno ho aj niekto videl.
Necrocyklo napísal:Ked uz pchaju take tazke veci do plechoviek,tak nech to aspon vyzera aspon
takto
MT-SPEEDY napísal:Joooooooooooooooj, tak to bola ina brutalita. Obycajne postavil vedla neho klasicku 600ku pre porovnanie. To auto narastlo do sirky cca 100%
Necrocyklo napísal:Vravel,ze to este aj na 5 prevodovom stupni prehrabava (a spominal aj nejake plamene z vyfuku).Ukazoval mi fotky,ked to robil,ale nechcel mi venovat,ze rozdal uz vela,ale ze da plagat.Tak nafasoval modru knizku a uz som o nom nepocul.