... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Dogg88
Autor témy
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Re: Poľáci driftujú na sedme

Utorok, 9. Júna 2009, 10:55

preco sracka? lebo pre americky trh je sedma uplne ina ako pre nas evropsky, skus si pohladat na nete kolko je rozdielov pri americkej verzii a evropskej verzii. Kamarat chcel doviest Subaru z ameriky ked tam robil a vravel ze aby ho tu prihlasil musi vymenit tolko veci ze sa mu to ani neoplati, ktomu zevraj ked napichnes americke auto tuna na diagnostiku tak nic... a kopec mechanickych dielov je odlisnych oproti evropskym a povacsine su tie diely horsie (napravy, tlmice,...) preto som ho nazval srackou...
Klub tvoria ľudia, nie autá...

GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 9. Júna 2009, 11:08

Viem ze su rozdiely. Ma to svoj význam.

Preco si myslis ze su horsie?
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Dogg88
Autor témy

Utorok, 9. Júna 2009, 11:36

To ze su horsie vraveli na Prime v jednej relacii zevraj su v amerike menej narocny zakaznici ako v europe, takisto ze su u nich rovnejsie cesty (menej serpentin) a maju viac dialnic cize sa pouzivaju meksie podvozky (pohodlnejsie) ako v europe, takisto niektore modely maju aj nizsi vykon koly prisnejsim ekologickym predpisom ci co...

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Utorok, 9. Júna 2009, 11:45

Tým pádom to nieje "sračka" ale automobil prispôsobený trhu a halvne podmienkam.

Uzavrime to ;)
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Dogg88
Autor témy

Utorok, 9. Júna 2009, 11:58

OK :wink:

alfi666

Utorok, 9. Júna 2009, 12:21

DOGG:
Nezaskodilo by trochu ucty k BlackMW a Gustovi ktori driftuju uz nejaky ten rok a ked ti obaja povedia, ze to nieje drift, tak sa nemusis urazat, ze "baziruju na blbostiach" ;)... len ta upozornili aby si neporovnaval tento motorsport s obycajnym palenim gum... ;)

Inak...zda sa mi, ze ty mas vygoogleny cely internet a pozrene vsetky relacie na Prime, tak neviem ci nemam zacat verit tebe :-k .... je to drift, neni to drift? :-k \:D/ \:D/
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Dogg88
Autor témy

Utorok, 9. Júna 2009, 14:21

Vies kolko blbosti sa napocuvam vzivote od kamaratov? Ja som zvyknuty si stat za svojim a nemenit hned nazor ked o niecom viem (nemyslim konkretne drift a nechcem urazit Gusta, alebo BlackMW)
Ked mi kamarat tvrdi ze sa robi ostra verzia Civicu so 6 valcom, alebo v trencine mi ukazoval "aha Supra" (pritom ukazoval na staru Celicu) a podobne tak sa nenecham hned oblbnut a nebudem hned prisviecat ze "hej hej pekna supra", len aby nedoslo k hadke. Proste stojim si za svojim a nevidim ziadny velky problem ked necham nazov temy taky aky je :wink:

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Utorok, 9. Júna 2009, 17:19

Dogg88 napísal:
Vies kolko blbosti sa napocuvam vzivote od kamaratov? Ja som zvyknuty si stat za svojim a nemenit hned nazor ked o niecom viem (nemyslim konkretne drift a nechcem urazit Gusta, alebo BlackMW)
Ked mi kamarat tvrdi ze sa robi ostra verzia Civicu so 6 valcom, alebo v trencine mi ukazoval "aha Supra" (pritom ukazoval na staru Celicu) a podobne tak sa nenecham hned oblbnut a nebudem hned prisviecat ze "hej hej pekna supra", len aby nedoslo k hadke. Proste stojim si za svojim a nevidim ziadny velky problem ked necham nazov temy taky aky je :wink:

neakceptujes fakty lebo co ak ta chce niekto oblbnut a dalej oblbujes ostatnych.. kruh sa uzatvara..
ignorance is bliss.. Obrázok
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Pežot

Utorok, 9. Júna 2009, 18:44

Nechajte ho tak, nech si žije v tom, že je to drift :-s

Každý kto vie čo je drift sa len pousmeje a pôjde si pozrieť videá kde sa skutočne driftuje :-({|=

luciq

Utorok, 9. Júna 2009, 21:16

Dogg88 napísal:

Pozri ty si od fachu...neporozumel si nazvu? je ho podla teba nutne opravovat??? Ja uz neviem o com vsetci tocia...

akoze tak toto mi nedaaa .. tak stiky ktory jazdi dokopy tak mesiac dva, bol teraz na svojej prvej velkej KING of DRIFT slovakii nevie si ani auto prezut a nalozit na prives tak aby mu ostatni chalani nemuseli potom to auto tlacit hore lebo sa mu zjebalo je jakoze od fachu a Gusto, ktory uprednostnil radsej organizaciu aby to malo uroven namiesto toho aby tiez isiel pojazdit a umiestnil sa nepochybne v prvej petke alebo trojke, je akoze blbec alebo ako??

chlapeec to je vidno ze nevies o com vsetci tocia .. .len chalani ta kceli troska poucit aby si si nerobil hanbu vsade kde hubu otvoris a ty sa na nich este osopis ...
este zadelis ze americka sracka ... akoze to by som vazne chcela vediet ake myslienkove pochody ta k tomu viedli .. je to video polske, a je tam nemecke auto .. tak nechaaapem ze naco tam pleties ameriku, ale to asi ani ty nechapes a chcel si byt len zaujimavy .. a to ti vlastne vyslo lebo si vlastne vyhral cenu Bavic dna ;) alebo par dni ;)

povodne som sa k tomuto ani vyjadrovat nechcela, lebo to video nie je ani pekne, ani zabavne, je len trapne .. ale poznamka ze blackmw a gusto trepu blbosti a stiky je od fachu ma dostala .. dufam ze budes na karate a dufam ze sa budes kcet kuknut marosovi pod kapotu a ze ty budes ten vitaz s ktorym sa od srdca porospravam :twisted:
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

Štiky
Auto: ///M-Power

Utorok, 9. Júna 2009, 21:26

luciq napísal:

akoze tak toto mi nedaaa .. tak stiky ktory jazdi dokopy tak mesiac dva, bol teraz na svojej prvej velkej KING of DRIFT slovakii nevie si ani auto prezut a nalozit na prives tak aby mu ostatni chalani nemuseli potom to auto tlacit hore lebo sa mu zjebalo je jakoze od fachu a Gusto, ktory uprednostnil radsej organizaciu aby to malo uroven namiesto toho aby tiez isiel pojazdit a umiestnil sa nepochybne v prvej petke alebo trojke, je akoze blbec alebo ako??

chlapeec to je vidno ze nevies o com vsetci tocia .. .len chalani ta kceli troska poucit aby si si nerobil hanbu vsade kde hubu otvoris a ty sa na nich este osopis ...
este zadelis ze americka sracka ... akoze to by som vazne chcela vediet ake myslienkove pochody ta k tomu viedli .. je to video polske, a je tam nemecke auto .. tak nechaaapem ze naco tam pleties ameriku, ale to asi ani ty nechapes a chcel si byt len zaujimavy .. a to ti vlastne vyslo lebo si vlastne vyhral cenu Bavic dna ;) alebo par dni ;)

povodne som sa k tomuto ani vyjadrovat nechcela, lebo to video nie je ani pekne, ani zabavne, je len trapne .. ale poznamka ze blackmw a gusto trepu blbosti a stiky je od fachu ma dostala .. dufam ze budes na karate a dufam ze sa budes kcet kuknut marosovi pod kapotu a ze ty budes ten vitaz s ktorym sa od srdca porospravam :twisted:

klidek lucka, nic sa aj tak nevyriesi...
inac, s tym ze ja si neviem prezut gumy a neviem vyliezt na vozik to zas prehanas ty...
skus na roztrhanych gumach na dratoch viliezt na mokry vozik na ktorom sa smyka jak svina, na ktorom su este hranate stupienky drevene, po ktorich to ani same nevilezie... s tymi gumami, otec ma posielal prec od gum, nech si zbytocne nezaspinim ruky do rukavic, vymenil by som to aj sam, ale tak dik no :?
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

xtreme
Auto: felda, stilo

Utorok, 9. Júna 2009, 21:29

=D> len tak dalej.. zaujimavo sa to tu vyvíja.. :-& :bmwball: pourazajte sa navzajom, (samozrejme nezabudnite na mna :-" ) a budete kludny vsetci..
vedie to este k niecomu? sa divim ze to tu este nezamkli.. ](*,)
.

dodoIPD
Auto: BMW

Utorok, 9. Júna 2009, 21:54

xtreme napísal:
=D> len tak dalej.. zaujimavo sa to tu vyvíja.. :-& :bmwball: pourazajte sa navzajom, (samozrejme nezabudnite na mna :-" ) a budete kludny vsetci..
vedie to este k niecomu? sa divim ze to tu este nezamkli.. ](*,)

Ty mas diesel teba urazat netreba ... 8)

To bolo hlupe podpichnutie, ja som tak tiez existoval :(

Stiky , Lucku si nevsimaj ona je super ale nekedy to prehana a extremne rychlo sa vie vytocit :D

xtreme
Auto: felda, stilo

Utorok, 9. Júna 2009, 21:58

dodoIPD napísal:

Ty mas diesel teba urazat netreba ... 8)

To bolo hlupe podpichnutie, ja som tak tiez existoval :(

myslis na diesli? heh mne to je jedno.. mam autko a on sa budem starat, je mi jedno kto si co mysli.. proste je moje a ja si nan nedam dopustit..
som to myslel tak ze ak im to pomoze, nech sa vynervuju na mne, ak to tu prinesie klud.. su to stale hadky o nicom a samizda ze stale sa do toho zatahuju dalsi ludia.. nakoniec sa tu rozhada kvoli tejto teme cely bmwklub..
.

luciq

Utorok, 9. Júna 2009, 22:11

Štiky napísal:

klidek lucka, nic sa aj tak nevyriesi...
inac, s tym ze ja si neviem prezut gumy a neviem vyliezt na vozik to zas prehanas ty...
skus na roztrhanych gumach na dratoch viliezt na mokry vozik na ktorom sa smyka jak svina, na ktorom su este hranate stupienky drevene, po ktorich to ani same nevilezie... s tymi gumami, otec ma posielal prec od gum, nech si zbytocne nezaspinim ruky do rukavic, vymenil by som to aj sam, ale tak dik no :?

kup si druhe rukavice na prezuvanie a namontuj si na prives navijak v cene do 100 eur :twisted:
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní