... všetko o BMW ...
Dogg88 napísal:Vies kolko blbosti sa napocuvam vzivote od kamaratov? Ja som zvyknuty si stat za svojim a nemenit hned nazor ked o niecom viem (nemyslim konkretne drift a nechcem urazit Gusta, alebo BlackMW)
Ked mi kamarat tvrdi ze sa robi ostra verzia Civicu so 6 valcom, alebo v trencine mi ukazoval "aha Supra" (pritom ukazoval na staru Celicu) a podobne tak sa nenecham hned oblbnut a nebudem hned prisviecat ze "hej hej pekna supra", len aby nedoslo k hadke. Proste stojim si za svojim a nevidim ziadny velky problem ked necham nazov temy taky aky je
Dogg88 napísal:
Pozri ty si od fachu...neporozumel si nazvu? je ho podla teba nutne opravovat??? Ja uz neviem o com vsetci tocia...
luciq napísal:
akoze tak toto mi nedaaa .. tak stiky ktory jazdi dokopy tak mesiac dva, bol teraz na svojej prvej velkej KING of DRIFT slovakii nevie si ani auto prezut a nalozit na prives tak aby mu ostatni chalani nemuseli potom to auto tlacit hore lebo sa mu zjebalo je jakoze od fachu a Gusto, ktory uprednostnil radsej organizaciu aby to malo uroven namiesto toho aby tiez isiel pojazdit a umiestnil sa nepochybne v prvej petke alebo trojke, je akoze blbec alebo ako??
chlapeec to je vidno ze nevies o com vsetci tocia .. .len chalani ta kceli troska poucit aby si si nerobil hanbu vsade kde hubu otvoris a ty sa na nich este osopis ...
este zadelis ze americka sracka ... akoze to by som vazne chcela vediet ake myslienkove pochody ta k tomu viedli .. je to video polske, a je tam nemecke auto .. tak nechaaapem ze naco tam pleties ameriku, ale to asi ani ty nechapes a chcel si byt len zaujimavy .. a to ti vlastne vyslo lebo si vlastne vyhral cenu Bavic dnaalebo par dni
povodne som sa k tomuto ani vyjadrovat nechcela, lebo to video nie je ani pekne, ani zabavne, je len trapne .. ale poznamka ze blackmw a gusto trepu blbosti a stiky je od fachu ma dostala .. dufam ze budes na karate a dufam ze sa budes kcet kuknut marosovi pod kapotu a ze ty budes ten vitaz s ktorym sa od srdca porospravam
xtreme napísal:=D> len tak dalej.. zaujimavo sa to tu vyvíja..![]()
pourazajte sa navzajom, (samozrejme nezabudnite na mna
) a budete kludny vsetci..
vedie to este k niecomu? sa divim ze to tu este nezamkli..
dodoIPD napísal:
Ty mas diesel teba urazat netreba ...![]()
To bolo hlupe podpichnutie, ja som tak tiez existoval
Štiky napísal:
klidek lucka, nic sa aj tak nevyriesi...
inac, s tym ze ja si neviem prezut gumy a neviem vyliezt na vozik to zas prehanas ty...
skus na roztrhanych gumach na dratoch viliezt na mokry vozik na ktorom sa smyka jak svina, na ktorom su este hranate stupienky drevene, po ktorich to ani same nevilezie... s tymi gumami, otec ma posielal prec od gum, nech si zbytocne nezaspinim ruky do rukavic, vymenil by som to aj sam, ale tak dik no