... všetko o BMW ...
kačo napísal:LuCKy napísal:kačo napísal:e34 m5 sa daju zohnat v nemecku za celkom prijatelny peniaz.... ktory sice momentalne nemam, ale do buducna, kto vie![]()
NJ, potom to už len prihlásiť...
LuCKy
prihlasit na cz znacky ....![]()
kačo napísal:myslis, ze e34 prihlasim na SK znacky ? ....
LuCKy napísal:kačo napísal:myslis, ze e34 prihlasim na SK znacky ? ....
Nestačí aby mal majiteľ dvojité občianstvo (napr. DE a SK, čo pomohlo aj mne)? Potom už len rôčik počkať a je to na tuzemských ceduliach...
LuCKy
kačo napísal:LuCKy napísal:kačo napísal:myslis, ze e34 prihlasim na SK znacky ? ....
Nestačí aby mal majiteľ dvojité občianstvo (napr. DE a SK, čo pomohlo aj mne)? Potom už len rôčik počkať a je to na tuzemských ceduliach...
LuCKy
rôčik ??? .....
ja mam CZ a SK obcianstvo ... pomoze ???
LuCKy napísal:kačo napísal:LuCKy napísal:kačo napísal:myslis, ze e34 prihlasim na SK znacky ? ....
LuCKy
rôčik ??? .....
ja mam CZ a SK obcianstvo ... pomoze ???
Mno, keď kúpiš v DE a prihlásiš v CZ (sa mi zdá, že nemajú obmedzenia na ročník dovozu ako u nás), tak po rôčku máš doma...
LuCKy
kačo napísal:LuCKy napísal:Mno, keď kúpiš v DE a prihlásiš v CZ (sa mi zdá, že nemajú obmedzenia na ročník dovozu ako u nás), tak po rôčku máš doma...
LuCKy
tak potom parada.... ako pises, v cz nemaju obmedzenie na dowoz na rv auta