... všetko o BMW ...
dodo.036 napísal:Absolutne ziadna vyhra... Ono je to pekne ze dupnem na sprinte a som prvy... ale pre ten Jeep to tam vsetko konci.. Je to prevykonovane,to sa musi uznat,ale ze dal M3 dole..no a co.. Prva zakruta a je jasny vitaz.. Nechapem pointu tychto sprintov.. Mne to pride ako ked sa v posilovni pred zrkedlom nafukuju dvaja tupci,ze kto ma vacsi biceps.. To je nuda.. Postavil by som tieto dve auta na nejaky okruh,vsak otom je sportove auto,ci nie? P.S. To ze je ten Jeep stvorkolka,podla mna nehra ziadnu podstatnu rolu na sprinte.. Proste bol len nasypany,to je vsetko...a v povozku nasrate..vav
chefino napísal:
Ak 4x4 nehrá rolu na šprinte, tak by si mal niekto spraviť domácu úlohu z fyziky
dodo.036 napísal:by to mal byt taky diametralny rozdiel,tak by napriklad taka RS6tka mala byt na sprint napr s M5 lepsia o minimalne jeden apol,alebo dve sekundy,a nie ist s nou narovnako.....
kouBaMW napísal:ty wole bavoraky nebrat, RSka jsou naslaple jak svin![]()
chembos napísal:na tom videu by som povedal ze ta M5 aj zle odstartovala, ale rozhodne 4x4 je lepsie na sprint, teda na rozbeh urcite
ono je uz dost citit ked je obicajna 4x4 a 4x4 vzadu so svorom