Kokot mu trebalo dat do ruky,ne auto.....boha,ako sak penaze su,ale to je o dacom uplne inom,ziaden vztah.Zabit... Aspon tie kocky boli normalne a asi aj pochopili,ku komu to sadli do auta :)
no tazko sa k tomu vyjadruje slusne,,,...no to prve,ze tam skoncil som pochopil este nevie soferovat silnu zadokolku,,,ale ...to ako sa snazil dostat odtadial,,,so znizenym autom,,,hm tak to som nepochopil doteraz,,,
1, "Když nato neumíš tak nato kurva nelez!" 2, Frajerina sa nevypláca doplatil nato tak, že vyletel do kopec hovien. 3, Hm to čo tým chcel dokázať, že to rozduje cez 30cm járek? Byť tam pri ňom tak ho preplieskam. a,Celkom divný typ pracháča, že si neváži zarobené peniaze. Čo poznám bohatých ľudí nedovolili by si toto ani s prijebaným citroenom. b,Takýto <->čeri majú ti enajlepšie autá? Ach fakt je škoda reči nad ľudskou demenciou. c, Po zhliadnutí tých troch videí mi stuhla krv na dobré 2-3 sekundy...
skur.eny kok.ti bodaj by pod mostom skončili a jazdili na nákupných vozíkoch
5. E91 320d 4. E39 530d - EX (skvelé auto) 3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si) 2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....) 1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)
"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..." BMW song
presne taak je skoda toho auta..ale zas co z toho mame ze sa budeme rozculovat,hovno a zase hovno.... Ked niekto nato ma a bavi ho to a nezabil pri tom nikoho tak nech si to robi...ked to jeho zivot urobi lepsim tak preco nie...
-pán vodič, mate zodrate gumy. -Kde? Ktoré? -vzadu,to je na technicak a znacky -Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda -trcia vam z toho spagáty -hmm šak hovorim ze to je dobré