... všetko o BMW ...
kouBaMW napísal:chci neco v turbo nafte na denni jezdeni, u vw tdi se mi libi zatach od spodu, rozsah vic nez 2000-3000ot/min neni treba, co sem jel v 320d- 100kw a 330d- 135kw mi prijde ze potrebujou k zivotu otacky a to se mi moc nelibi, ale jenom sem se vezl, mozna se mi to zdalood kolika vam zarvou ty ciple 330d ?
alfi666 napísal:Ten typek stym dieslom sa nevedel rozbiehat... bal sa asi pustit spojku.. alebo ja neviem co...
Na druhej strane.. s dieslom musel skorej radit, kdezto 328 mohol kludne vytocit do 7000...
Tak ci onak - 184PS 330d nieje nijaky zazrak kym sa trochu aspon neporobi.... takze tiez ma ten vysledok nejak extra neprekvapuje... aj ked starty mal diesel zleeeee
akurat start okolo 4:00 bol taky celkom realny.... 328 mohlo odskocit na zaciatku kvoli tomu, ze nemusel tak skoro radit
kouBaMW napísal:donuzo: dik, dobre popsane a aj souhlasimjinak pochopil sem spravne ze mas zaklad tu 330d 150kw 6ti kver + upravy
dival sem se na jednu znackovou fimru u nas co chipuje- bit power a oni maji maximum na tomto motore 175kw a 504Nm takze poctitam ze mas dalsi upravy krom chipu
kouBaMW napísal:hlavne by me zajimalo na vlastni kuzi jak to jede