... všetko o BMW ...
kouBaMW napísal:co mela ta e46 za motor ? vypada to ze ze zacatku mel zaplou stabilizaci, ne ?
barabas napísal:kouBaMW napísal:co mela ta e46 za motor ? vypada to ze ze zacatku mel zaplou stabilizaci, ne ?
328i, a ano mas pravdu, zabudol som ju vypnut, ale pri dalsich som uz frcal bez nej:) ale inak som velmi spokojny s tatosom a bol som prekvapeny ako sa slusne drzal, skoda ze su tu neni ostatne drifty, lebo v ten den som pozehnane gumy zodral:)
BMino napísal:barabas napísal:kouBaMW napísal:co mela ta e46 za motor ? vypada to ze ze zacatku mel zaplou stabilizaci, ne ?
328i, a ano mas pravdu, zabudol som ju vypnut, ale pri dalsich som uz frcal bez nej:) ale inak som velmi spokojny s tatosom a bol som prekvapeny ako sa slusne drzal, skoda ze su tu neni ostatne drifty, lebo v ten den som pozehnane gumy zodral:)
fakt si ju vypol?
barabas napísal:BMino napísal:barabas napísal:kouBaMW napísal:co mela ta e46 za motor ? vypada to ze ze zacatku mel zaplou stabilizaci, ne ?
fakt si ju vypol?
preco?sa ti zdalo ze som jazdil tak zle ako ty, alebo co?