... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
lovebmw
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

BMW štvorkolka GG

Piatok, 26. Júna 2009, 13:39

vzhlad čudný :| :| :| motor po pi.. \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

http://www.youtube.com/watch?v=ZW-62AN-F88

GG Quadster je v princípe to isté, ako jeho slabší brat GG Quad. Konštrukcia nosného rámu je rovnaká, podvozok je rovnaký, taktiež diferenciál a prevodovka. Dokonca aj doplnková výbava je takmer rovnaká, ako v prípade GG Quad. No aj napriek týmto spoločným črtám sa GG Quadster predsa len v niečom líši.

Je to predovšetkým motor, ktorý týchto dvoch súrodencov od seba odlišuje. V prípade GG Quad išlo, vzhľadom na smiešnu hmotnosť, o celkom slušnú a postačujúcu dávku výkonu. No u GG Quadster sa pripravte na výkon hodný mnohých dnešných, sériovo športových vozidiel, ktoré ale ani zďaleka nevážia toľko, čo rodinka GG.

Srdcom GG Quadster je štvorvalcový štvorventilový BMW boxer agregát s objemom 1157 cm3, ktorý dokáže vyvinúť výkon „luxusných“ 167 konských síl pri motorkových 10 250 ot./minútu a 130 Nm pri 8250 ot./minútu!

Maximálna rýchlosť tohto stroja je 210 km/h, čo na ultraľahkú štvorkolku nie je vôbec málo! Sprevádzaný ostrým rinčiacim zvukom sa majiteľ môže vydať na spanilú jazdu ostrými zákrutami ;-).

GG Quad a GG Quadster
Pre potreby silnejšieho motora boli osadené aj mohutnejšie kolesá, vpredu 17-palcové s pneumatikami 205/40-17 a vzadu 18-palcové s pneumatikami 245/35-18.

GG Quad a GG Quadster sa od seba dajú rozlíšiť aj prednou maskou, pričom pri silnejšej verzii je maska mohutnejšia a výrazne natiahnutá dohora s veľkým otvorovom pre chladič motora.

Prednedávnom sa firma GG Motorradtechnik rozhodla vyrábať GG Quad a GG Quadster pre ľudí s fyzickým hendikepom.

To znamená implementáciu niektorých špeciálne upravených častí štvorkolky - napríklad operadlo na chrbát, elektricky ovládaná prevodovka, brzda umiestnená na volante, nožná brzda kombinovaná s automatickým podradením, špeciálna plošinka na nastupovanie, bočný priestor slúžiaci na prenášanie vozíka atď.
Jednoducho konštruktéri zo švajčiarska mysleli aj na splnenie svojich snov hendikepovaných ľudí.
Prílohy
pic_263.jpg
pic_263.jpg (66.49 KiB) 1163 zobrazení

palo
Auto: e34
Kraj: Bratislavský

Re: BMW štvorkolka GG

Piatok, 26. Júna 2009, 13:56

tak to uz je skor auto bez karoserie :-)
na prvy pohlad na tom videu som sa troska zlakol to vzhladu ale neskor mi to pripadalo celkom dobre
ex e30 318i sedan
e34 535i sedan
ex e36 316i sedan
ex e39 523i touring
ex e46 318i sedan
ex e46 320d fl sedan

Užívateľov profilový obrázok
lovebmw
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Re: BMW štvorkolka GG

Piatok, 26. Júna 2009, 14:01

palo napísal:
tak to uz je skor auto bez karoserie :-)
na prvy pohlad na tom videu som sa troska zlakol to vzhladu ale neskor mi to pripadalo celkom dobre

mne takisto :wink: :wink: :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní