Streda, 13. Októbra 2010, 09:05
to posledne video je este nazornejsie kde vidno jemnu pracu s volantom v M3 a cistejsiu jazdu. AMG je problem udrzat na ceste - vyzdajue velke korekcie volantom - to eje ten nedostatok gripu - co je sposobene vyvazenim (zlym) a naladenim podvozku a riadenia (u Mercedesu obvykle aj AMG-ckovom hodne mrtvejsom ako u M3). C63 je asi najrozumnejsie AMG ale aj tak na M3 modla mna nema. RS4 je az za obomi - jeho nedotacavost a tupe riadenie... skoda hovorit. ale zvuk ma pekny:-). IS-F som mal moznost jazdit a je to vynikajuce auto - v beznych rychlostiach uplne bez kompomisov tiche, komfortne s najlepsim ozvucenim ake som kedy pocul v seriovke (Mark Levinson) a v mnohych ohladoch prekracujuce aj zvuk hooodne draheho ozvucenia showcaroveho. Potom sa chces pobavit a ma to zvuk, dostatok vykonu, najrychlejsie komercne sekvencne radenie pritom hladko radiace a zaroven dokonale poslusne co das to si drzi (nie ako u AMG kde si obcas odraduje ako sam chce aj v manualnom mode) a s podvozkom dokaze byt aj kus drsnej zabavy - ja ked som z neho vystupoval tak som si povedal ze genialne auto za tie peniaze co stoji ako ziadne splna ucel noveho daily car s ktorym sa aj dost pobavis.