... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
zednik

Štvrtok, 15. Novembra 2007, 09:35

MT-SPEEDY napísal:
zednik38 napísal:
GUZINO528 napísal:
Kamionisti su jeblí na hlavu. Ked som jazdil s osobakom pre jednu firmu tak som s nimi zažil také veci, že najradšej by som bol keby ten náklad museli nosiť rukami po svete a nie kamiónom.
hadzete všetkych do jedneho vreca??? tak dik.... :x

Ako vsade, aj u sa najde vynimky. Ale je ich strasne malicko. Jasne, obcas sa mi stane, ked idem za kamionom, nevidim pred neho, on blikne, ze mozem. Ale uz sa mi parkrat stalo, ze ten blb blikol a oproti auto... A ked mi jeden znamy, co chodil s kamionom MKD, rozpraval, co robil za volantom, ked sa nudil, len som oci vypliestal. Take, ako citanie novin, pozeranie telky a varenie (vsetko naraz) pocas soferovania bolo to najnemej...
ako jasne najdu sa kkti, ale byt cca 3 týždne na cestach, stale za volantom nieje sranda, ja mam vytipovane spz pri ktorych radsej pridam na 95km/h obehnem ich akoby som sa mal držat za nimi, takže poliaci(šofery čo nedodržiavaju predpisy AETR, povinne prestavky maju tak akurat na papieri potom sa netreba divit že sa obkrucaju okolo stromov...., arogancie im nechyba, jasne najdu sa vinimky ale tych je ako šafranu....) turci ( im nerobi problem zastavit v strede križovatky aby si prehodili tacho. kotuče, ale potrebuju vymenit kartu :-D ) a je ich plnooo....., medzi tých slušnejsich patria česi, madari, fini, nemci, francuzi, slovaci :lol: , a ešte by som zabudol španieli su borci bez smeroviek :lol: šak načo ja vidim druhy nemusi vediet kam idem :lol: , inak skuste si soferovat nakladak....., budete udiveny aky si nielen kamionisti ale aj vodiči osobakov arogantny, tod vše....., :^o

zednik

Štvrtok, 15. Novembra 2007, 09:41

GUZINO528 napísal:
zednik38 napísal:
GUZINO528 napísal:
Kamionisti su jeblí na hlavu. Ked som jazdil s osobakom pre jednu firmu tak som s nimi zažil také veci, že najradšej by som bol keby ten náklad museli nosiť rukami po svete a nie kamiónom.
hadzete všetkych do jedneho vreca??? tak dik.... :x

Vsetkych nie. Ale polských predovsetkým :wink: Mám aj kamaráta kamionistu takže...
:wink:

GOOSE
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 15. Novembra 2007, 09:47

Viem ze je to tazka praca ale to neospravedlnuje ich spravanie. O to viac by sa mali spravat zodpovednejsie. Vacsinou ked mi nejaky kamion zacne robit zle na ceste tak zacnem aj ja jemu. Zatial sa vzdy radsej vzdialili odomna. Ale robim to len ked som sam v aute :) Kym si myslia ze maju na vrch tak sú tvrdý ale hned ako vidia ze sa s nimi neseriem tak sa stiahnu. A pametám si keď som raz isiel z uz ani neviem odkial predbieham nakladak a sofer hlavou oprety na volante a auto z prava do lava. Keby som nezacal trubit tak to hodi do jarku.

Cest slušným kamionistom!
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

zednik

Štvrtok, 15. Novembra 2007, 09:54

GUZINO528 napísal:
Viem ze je to tazka praca ale to neospravedlnuje ich spravanie. O to viac by sa mali spravat zodpovednejsie. Vacsinou ked mi nejaky kamion zacne robit zle na ceste tak zacnem aj ja jemu. Zatial sa vzdy radsej vzdialili odomna. Ale robim to len ked som sam v aute :) Kym si myslia ze maju na vrch tak sú tvrdý ale hned ako vidia ze sa s nimi neseriem tak sa stiahnu. A pametám si keď som raz isiel z uz ani neviem odkial predbieham nakladak a sofer hlavou oprety na volante a auto z prava do lava. Keby som nezacal trubit tak to hodi do jarku.

len treba davat pozor odtail potial, lebo vieš je to predsa 25t kolos a to z osobaku može spravit zapalkovu škatulku a jemu ohneš možno značku :wink:

GOOSE

Štvrtok, 15. Novembra 2007, 10:21

zednik38 napísal:
GUZINO528 napísal:

len treba davat pozor odtail potial, lebo vieš je to predsa 25t kolos a to z osobaku može spravit zapalkovu škatulku a jemu ohneš možno značku :wink:

Neboj zas psychopat niesom :wink: Viem kde je hranica.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Oldman
Autor témy
Auto: E46 325 TI, E46 320i
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 15. Novembra 2007, 12:39

Nechcel som komentovať,ale musím.V našej firme sa denne otočí tak 20 kamionov.Pohlád na niektoré to je doslova šok.Ako majú niektorí zasraté okná pičovinami,tak to je na paragraf.Jeden príklad.Dole plyšáky,nalavo vlajky,hore večgšie vlajky,napravo značky špz americké,a vrchol,na sedačke spolujaydca mal posadeneho ruźového maca vo velkosti dospeleho človeka.Na takého hodiť sieť a doživotne do blazinca.Čo tî chlapi možu cez take okná vidieť,a že to nevadí policajtom???Chápem tabulku s menom,stavovská záležitosť,ale to ostatné,je proti vyhláške a hlavne zdravému rozumu!
compakt E46 325 TI Individual ,e46 320 touring

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Štvrtok, 15. Novembra 2007, 13:00

Miky e30 napísal:
a vrchol,na sedačke spolujaydca mal posadeneho ruźového maca vo velkosti dospeleho človeka

sak ale podla zakona nemoze soferovat vkuse dlhsie ako 4,5 hodiny ci kolko,
tak to ma aby sa mal s kym vymenit predsa :lol:
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

luciq

no videjko sila ..

Štvrtok, 15. Novembra 2007, 13:32

ja vam poviem takto, arogantni debili sa najdu vsade .. aj v osobaku, aj v nakladaku, aj v kamione ..

moj ocino vozil dlhe roky s liazkou, kopec prihod mi povypraval ..

a kultura soferovania sa nekazi iba pri kamionistoch, ale hlavne pri osobakoch .. kamionisti zacali robit hovadiny na zaklade toho co vymyslali osobaky, len to posunuli na o dost vyssi a nebezpecnejsi level .

no ale typkom na videu by som rozhodne neveim co spravila, ale ozaj nieco VEEEELA vela zle ..
NEVER BE AFRAID TO SAY WHAT YOU FEEL
"fuck you."

GOOSE

Štvrtok, 15. Novembra 2007, 14:26

BlackMW napísal:
Miky e30 napísal:
a vrchol,na sedačke spolujaydca mal posadeneho ruźového maca vo velkosti dospeleho človeka

sak ale podla zakona nemoze soferovat vkuse dlhsie ako 4,5 hodiny ci kolko,
tak to ma aby sa mal s kym vymenit predsa :lol:

Skoro som praskol :lol: :lol: :lol: :lol: boze tak toto bola šupa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oldman
Autor témy

Štvrtok, 15. Novembra 2007, 14:54

Samozrejme že aj na tej najvážnejšej téme je niečo,smiešne,ale ja som videl aj toho šoféra,a verte,toho stretnúť na dialnici tak vyskočím za jazdy,proste dement,a včera som videl niečo podobné, bol to Žilinčan

GOOSE

Ta

Štvrtok, 15. Novembra 2007, 14:57

tak ja tiez neviem co by sa mi stalo kebyze ma v lavom pruhu predbieha kamion a za volantom ruzový maco ale asi by som si najskôr dal šlofika na taku hodinku :D Ale tá predstava stojí za to :lol:

Oldman
Autor témy

Štvrtok, 15. Novembra 2007, 15:39

Tak toto rozosmialo aj mňa,superpredstava,thumbs up

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní