... všetko o BMW ...
MT-SPEEDY napísal:ako jasne najdu sa kkti, ale byt cca 3 týždne na cestach, stale za volantom nieje sranda, ja mam vytipovane spz pri ktorych radsej pridam na 95km/h obehnem ich akoby som sa mal držat za nimi, takže poliaci(šofery čo nedodržiavaju predpisy AETR, povinne prestavky maju tak akurat na papieri potom sa netreba divit že sa obkrucaju okolo stromov...., arogancie im nechyba, jasne najdu sa vinimky ale tych je ako šafranu....) turci ( im nerobi problem zastavit v strede križovatky aby si prehodili tacho. kotuče, ale potrebuju vymenit kartuzednik38 napísal:GUZINO528 napísal:hadzete všetkych do jedneho vreca??? tak dik....Kamionisti su jeblí na hlavu. Ked som jazdil s osobakom pre jednu firmu tak som s nimi zažil také veci, že najradšej by som bol keby ten náklad museli nosiť rukami po svete a nie kamiónom.
Ako vsade, aj u sa najde vynimky. Ale je ich strasne malicko. Jasne, obcas sa mi stane, ked idem za kamionom, nevidim pred neho, on blikne, ze mozem. Ale uz sa mi parkrat stalo, ze ten blb blikol a oproti auto... A ked mi jeden znamy, co chodil s kamionom MKD, rozpraval, co robil za volantom, ked sa nudil, len som oci vypliestal. Take, ako citanie novin, pozeranie telky a varenie (vsetko naraz) pocas soferovania bolo to najnemej...
GUZINO528 napísal:zednik38 napísal:GUZINO528 napísal:hadzete všetkych do jedneho vreca??? tak dik....Kamionisti su jeblí na hlavu. Ked som jazdil s osobakom pre jednu firmu tak som s nimi zažil také veci, že najradšej by som bol keby ten náklad museli nosiť rukami po svete a nie kamiónom.
Vsetkych nie. Ale polských predovsetkýmMám aj kamaráta kamionistu takže...
GUZINO528 napísal:len treba davat pozor odtail potial, lebo vieš je to predsa 25t kolos a to z osobaku može spravit zapalkovu škatulku a jemu ohneš možno značkuViem ze je to tazka praca ale to neospravedlnuje ich spravanie. O to viac by sa mali spravat zodpovednejsie. Vacsinou ked mi nejaky kamion zacne robit zle na ceste tak zacnem aj ja jemu. Zatial sa vzdy radsej vzdialili odomna. Ale robim to len ked som sam v aute :) Kym si myslia ze maju na vrch tak sú tvrdý ale hned ako vidia ze sa s nimi neseriem tak sa stiahnu. A pametám si keď som raz isiel z uz ani neviem odkial predbieham nakladak a sofer hlavou oprety na volante a auto z prava do lava. Keby som nezacal trubit tak to hodi do jarku.
Cest slušným kamionistom!
zednik38 napísal:GUZINO528 napísal:len treba davat pozor odtail potial, lebo vieš je to predsa 25t kolos a to z osobaku može spravit zapalkovu škatulku a jemu ohneš možno značkuViem ze je to tazka praca ale to neospravedlnuje ich spravanie. O to viac by sa mali spravat zodpovednejsie. Vacsinou ked mi nejaky kamion zacne robit zle na ceste tak zacnem aj ja jemu. Zatial sa vzdy radsej vzdialili odomna. Ale robim to len ked som sam v aute :) Kym si myslia ze maju na vrch tak sú tvrdý ale hned ako vidia ze sa s nimi neseriem tak sa stiahnu. A pametám si keď som raz isiel z uz ani neviem odkial predbieham nakladak a sofer hlavou oprety na volante a auto z prava do lava. Keby som nezacal trubit tak to hodi do jarku.
Cest slušným kamionistom!
Miky e30 napísal:a vrchol,na sedačke spolujaydca mal posadeneho ruźového maca vo velkosti dospeleho človeka
BlackMW napísal:Miky e30 napísal:a vrchol,na sedačke spolujaydca mal posadeneho ruźového maca vo velkosti dospeleho človeka
sak ale podla zakona nemoze soferovat vkuse dlhsie ako 4,5 hodiny ci kolko,
tak to ma aby sa mal s kym vymenit predsa