... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

reklamne predmety bmwklub.sk

karco

Utorok, 11. Novembra 2008, 10:59

kamos z galanty tam mal auto a ani ho nevidno na jednom prestrihu a neplace tu a tiez mal polepene auto a sponzor atd ,

ferri stab tam netahaj naco sak tam bol to je problem ist za chalanmi a dohodnut sa postrebujeme cca 3 min pre sponzora isto sa to da takisto tam bolo mrte akredit fotografov prides zriesis a mas presne podla svojho vkusu

Užívateľov profilový obrázok
gusto
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Streda, 12. Novembra 2008, 09:29

Keď tak nad tým rozmýšľam, lepšie by bolo neobjednávať filmárov a ušetriť náklady, lebo potom by vlastne bolo všetko v poriadku...

zdenko
Auto: e30 320i, e30 325ic
Kraj: Bratislavský

Streda, 12. Novembra 2008, 21:32

velka pochvala, vydarena akcia, super video.
Fuck new model cars (little psycho je narkoman)

bobor

Piatok, 14. Novembra 2008, 19:15

Krasne video 8)

BA:VOR:AK
Auto: F30 320i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 17. Novembra 2008, 14:27

Fakt super video ... mrte dobre sa na to pozera ... fakt mrte mrte a este ras mrte supeer ...

MSHstudio

MSHstudio

Piatok, 5. Decembra 2008, 22:07

Zdravim vas nahodou som sa dostal na toto forum a som velmy rad že sa vam video pačilo bolo na nom vela roboti a ledva sme stihali za ten jeden den všetko natočit.Snažime sa točit všetky auta ale poste za ten jeden den sa to všetko neda tie zaberi su pripravene a dakedy sa jeden pekny zaber toči aj na tri krat a v strižny sa to ešte doladuje aby to bolo dinamicke a pôsobilo ako film a nam by sa lepšie pracovalo keby priši ludia za namy a sami sa snami dohodi že aby sme ich natočili.Mi točime aj jazdi a všeliake zaberi z aut no ale ked mi mame zhanat ochotnich ludi ktorich nepozname tak sa to strašne zle robi tak sa potom nečudujte že ste neni vo videu treba iba viac spolupracovat a pomožete aj nam aj sebe takže dakujem za pochopenie a teda tešim sa na SPOLUPRACU.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných